Carmen de la Sălciua a intrat într-un scandal fără voia ei, se pare. În acest moment, ea se află într-o relație cu un bărbat divorțat, însă fosta soție nu-i dă pace artistei pe motiv că ea le-ar fi destrămat, de fapt, relația. Vizibil foarte iritată de mărturisirile femeii, Carmen de la Sălciua a dat cărțile pe față.

Divorțul nu s-a finalizat, astfel că Marian încă se numește soțul femeii. Aceasta a mărturisit cu puțin timp în urmă că relația cu artista Carmen de la Sălciua nu ar fi una adevărată și că este construită doar din răzbunare, nimic mai mult.

„Eu nu cred în această poveste de dragoste. El mi-a spus că a vrut să-mi dea lovitura asta pentru a simți și eu ceea ce a simțit și el în acel moment în care eu am ieșit la o cafea cu un băiat, când mi-a scris alt băiat pe facebook, să simt și eu durerea. Nu cred în iubirea lor, clar nu cred”, a mai spus Bianca Corcheș, în cadrul unei emisiuni.

Carmen de la Sălciua a spus tot adevărul! Detalii despre scandalul cu fosta soție a iubitului său: „Eu nu am destrămat nicio căsnicie”
Sursa foto: Intagram

Ce spune Carmen de la Sălciua despre declarația femeii?

Carmen de la Sălciua, foarte iritată de ceea ce a spus femeia, a vorbit despre cum stau lucrurile de fapt. Astfel că fosta soție a lui Culiță Sterp a explicat faptul că Marian a fost sincer cu ea încă de la început. I-a arătat nenumărate discuții între el și fosta soție din care reiese că femeia nu spune adevărul.

„Credeți că pentru o amărâtă de răzbunare se face un asemenea circ? Aș intra eu în așa circ, așa cum mă știe publicul?! Tot timpul am afișat latura asta pașnică atunci când a fost vorba de un scandal. De aceea nu dau declarații sau răspunsuri acestei femei, pentru că m-am săturat ca de pe numele meu să se iște tot felul de scandaluri.

Am spus de atâtea ori că eu nu am destrămat nicio căsnicie.

Am văzut negru pe alb discuțiile dintre ei, am văzut mesajele pe care el mi le-a arătat. Niciodată nu aș fi crezut un bărbat căsătorit dacă ar fi venit la mine cu versiunea că nu se mai înțelege cu nevasta. Mi-a arătat mesaje între ei care datează de prin august. Atunci pentru mine el era un simplu om, nu existase niciun fel de conexiune între noi.

„Discuțiile dintre ei sunt la urechile mele”

Ea îl sună pe el, îl ține la telefon, am asistat la discuții. Discuțiile dintre ei sunt la urechile mele. Se vorbește despre fosta lor relație că nu mai merge. Probabil ea nu vrea să lase relația asta să se termine. Mulți cunoscuți știu povestea lor care pot confirma că lucrurile nu stau așa. El i-a propus să divorțeze la notar, ea nu a vrut și el când a văzut că nu se poate nicicum, a intentat actele în instanță”, a declarat Carmen de la Sălciua

Mai mult decât atât, Carmen de la Sălciu își dorește să nu mai deschidă acest subiect. De asemenea, a declarat că nu vrea să aibă nicio legătură cu fosta soție a iubitului ei. Nici nu îi poartă ură femeii, chiar dacă reacția ei nu este una tocmai pașnică. Singura dorință a ei este ca acest scandal să se încheie și ca femeia să înțeleagă și să accepte că fostul ei soț este într-o altă relație. Cu această ocazie, artista spus încă o dată că relația dintre cei doi a fost destrămată cu luni bune înainte ca ea să intre într-o relație cu Marian.

„Problemele dintre ei nu mă privesc pe mine”

„Problemele dintre ei nu mă privesc pe mine. Dacă ei reușesc să ajungă la un comun acord m-aș bucura pentru el, cât și pentru ea, că nu am răutăți față de persoane. Ca ea pot vorbi o grămadă de oameni despre mine, eu știu cine sunt și cum sunt și nu mă poate afecta nimic. Eu știu cum stau lucrurile și nu vreau să dau explicații.

Din punctul nostru de vedere, normal și demn pentru o femeie ar fi să înțeleagă. Trecând printr-un divorț și văzându-mi reacția la divorțul pe care eu l-am avut, îmi dau seama că noi omenii chiar suntem diferiți. Eu nici măcar o secundă nu m-am războit chiar dacă la mine erau lucrurile mult mai grele. Consider că datorită respectului pe care îl porți unui om cu care dormi în pat, cu care te trezești dimineața, chiar dacă lucrurile nu mai sunt cum ți-ai dorit, măcar să mai existe sentimentul de respect. Să nu ajungi la televizor să îți expui pe un ecran toate mesajele cu un om drag. Poate cândva îi spuneai că îl iubești și acum îl blamezi.

Nu-mi doresc să am nimic de-a face cu ea, de aceea nu îi pronunț nici numele. Din partea mea, tot binele din lume, și eu sunt femeie. Nu-i poți băga unui om iubire cu pâlnia pe gât, iar eu nu am destrămat nimic. Nu-mi doresc niciodată în viață să intru într-o relație unde s-ar mai putea face ceva.”, a mai spus Carmen de la Sălciua.