Carmen de la Sălciua a spus adevărul despre relația cu Alex Bodi!

Carmen de la Sălciua a spus adevărul despre relația cu Alex Bodi. În ultima vreme s-a spus că frumoasa cântăreață și afaceristul ar fi împreună. Ea a ținut să lămurească situația și a spus clar care este legătura dintre ea și fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Se pare că admiratorii nu au ajuns degeaba la concluzia că artista și Bodi sunt un cuplu.

Recent, Carmen de la Sălciua a filmat un videoclip, în care Alex Bodi a avut o contribuție importantă. Se pare că autoturismul personal al afaceristului a apărut în videoclipul piesei „Cât de naivă mă crezi”, lansat zilele acestea. Din acest motiv, fanii au ajuns repede la concluzia că el este noul iubit al artistei. Alex Bodi nu are o relație cu îndrăgita căntăreața, ci cu rusoaica alături de care s-a afișat peste tot în ultimul timp.

Carmen de la Sălciua a spus tot i-a trecut prin cap, pentru a lămuri această neînțelegere. Fanii ei sunt greu de convins, mai ales că au văzut și story-urile vedetei de la filmarea celui mai nou clip al său; în care a decis să-l eticheteze și pe el. Faptul că artista a spus zilele trecute că iubește din nou i-a pus pe gânduri pe internauți. Un lucru este cert – nu Alex Bodi este persoana de care s-a îndrăgostit Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua a spus adevărul

i.„Videoclipul a ieșit fix cum mi-l imaginam! A trebuit să mă obișnuiesc puțin cu șarpele… când mi-a spus instructorul că e posibil să atace dacă e flămând am început să mă concentrez atât de mult să nu îl supăr cu nimic, încât nici nu știu cum au trecut orele de la filmări! Am ras foarte mult! În momentul în care s-a filmat cadrul cu șarpele toată lumea stătea deoparte! A doua parte a melodiei am filmat-o în mașina lui Alex Bodi! Din discuția noastră am înțeles că el nu prea dă mașina nimănui și pe această cale vreau să-i mulțumesc! Unii oameni reușesc să te surprindă plăcut deși poate sunt ultimii la care te aștepți!”, a declarat pentru Cancan.ro, Carmen.

„Suntem prieteni!”, a mai spus ea.

 

Cristi Borcea are probleme din nou cu legea! Ghinionul se ține de el

Laura Cosoi a făcut mărturisiri din trecut! „N-am crezut niciodată că…”