Celebra artistă a reușit să își pună fanii pe gânduri cu gestul ei. Carmen de la Sălciua a anunțat în ce locație visează să se căsătorească. Vestea i-a suprins pe cei care o îndrăgesc mai ales pentru că aceasta nu s-a mai afișat alături de vreun bărbat în ultima perioadă.

Îndrăgostită de zona Maramureșului

Dacă în perioada de pandemie, cântăreața a rămas fără activitate, acum, odată cu reluarea evenimentelor, Carmen nu mai are deloc timp liber. Vedeta este invitată să cânte la diferite evenimente în întreaga țară. Deși acceptă cu inima deschisă invitațiile și își încântă fanii cu vocea ei inconfundabilă, artista are o zonă dragă sufletului în care merge de fiecare dată cu inima deschisă. Mai exact este vorba despre Țara Oașului din Maramureș. Încărcată de tradiție și oameni calzi, această regiune este se pare locul în care vedeta ar visa să devină mireasă. Carmen de la Sălciua a dezvăluit pe contul ei de socializare că are de gând să se mărite în Negrești-Oaș.Bineînțeles, afirmația cântăreței a fost una în spirit de glumă însă mulți dintre fani au luat acest lucru în serios. Solista a postat pe contul ei de Instagram o imagine din Țara Oașului. Alături de aceasta a scris și un mesaj sugestiv:

„Aici mă mărit!„, a scris aceasta în descrierea imaginii.


Carmen nu s-a mai afișat în ultima vreme alături de vreun bărbat și chiar a evitat să vorbească despre acest lucru cu urmăritorii ei deși a fost deseori întrebată de acest aspect al vieții ei. Artista a precizat însă că atunci când își va întâlni jumătatea alături de care să își întemeieze o familie va face cunoscut acest lucru.

Dacă celebra artistă nu și-a refăcut încă viața după divorțul de Culiță Sterp nu același lucru este valabil și pentru fostul ei partener. Cântărețul, fost concurent la Survivor are un băiețel alături de Daniela Iliescu, actuala iubită. Acesta se declară extrem de fericit în rolul de părinte și îndrăgostit orbește de femeia alături se care are de gând să semneze actele de căsătorie.