Carmen de la Sălciua arată foarte bine, are un trup de invidiat, iar fanele sale au fost mereu curioase să afle cum reușește să se mențină în formă. Vedetei nu i-a fost niciodată rușine să recunoască în momentul în care a apelat la ajutorul specialiștilor, pentru a arăta ca scoasă din cutie, ba chiar a vorbit destul de mult despre intervențiile sale estetice. Aspectul fizic joacă un rol extrem de important în viața sa și nu se uită la bani, când vine vorba despre acest subiect.

Carmen de la Sălciua, momentul adevărului

Fosta soție a lui Culiță Sterp păstrează o legătură strânsă cu admiratorii ei din mediul online, care sunt foarte curioși să afle tot mai multe lucruri despre ea. Artista le răspunde acestora de fiecare dată, indiferent despre ce ar fi vorba și le oferă tot felul de sfaturi de viață, care le sunt de mare ajutor în anumite momente din viața sa. Unii dintre ei au crezut că a studiat Psihologia, având în vedere cât de bine se descurcă la acest capitol.

Nu doar curiozități legate de viață au fanii ei, ci și unele legate de aspectul ei fizic. Un internaut a remarcat bustul generos al lui Carmen de la Sălciua și a crezut, inițial, că are implanturi mamare. Nu a ezitat să o întrebe unde și le-a pus, pentru că i se pare superbe. Ei bine, văzând ce cred oamenii, a decis să lămurească situația și a afirmat că nu și-a pus silicoane. Așa a fost înzestrată de mama natură și este foarte fericită din acest punct de vedere și mulțumită de aspectul sânilor ei, pe care îi etalează ori de câte ori are ocazia.

Carmen de la Sălciua a spus adevărul! Are sau nu vedeta silicoane / FOTO

„La cine ți-ai făcut implanturile mamare? Arată superb”, a fost întrebarea adresată de către unul dintre urmăritorii ei de pe Instagram.

„Le am de la Mama Natură! Am mai spus. Nu am implanturi mamare”, i-a răspuns Carmen de la Sălciua fanului curios din mediul online.