Carmen de la Sălciua este o femeie de succes. Vedeta a muncit din greu pentru visurile sale și de-a lungul timoului, ea a reușit să ajungă acolo unde și-a propus. Este, de asemenea, una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi și aproape că nu există român care să nu fi auzit vreodată o piesă cântată de ea. La început, artistei nu i-a fost deloc ușor, acum lucrurile au început să se așeze frumos pentru fosta soție a lui Culiță Sterp.

Carmen de la Sălciua, moment de sinceritate pe Instagram

Îndrăgita artistă este o femeie singură și se pare că îi este destul de bine așa. Carmen de la Sălciua nu vrea momentan o relație, pentru că mai are multe lucruri de pus la punct în ceea ce privește cariera sa. Unii sunt de părere că bruneta muncește mult prea mult și de aceea nu are timp și pentru o relație. De exemplu, zilele acestea a lansat o nouă piesă, iar săptămâna viitoare urmează încă una.

Piesa pe care a lansat-o recent a ajuns în doar câteva ore pe primul loc în Trending, iar vedeta a fost în culmea fericirii. Culege roadele muncii sale și merită toată lauda.

Având în vedere că este o femeie faimoasă și că îi merge bine în toate, mai puțin în dragoste, fanii au început să își pună tot felul de întrebări. În timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, un internaut a întrebat-o dacă nu crede că în schimbul faimei, a pierdut iubirea. Carmen de la Sălciua nu s-a putut abține și i-a oferit acestuia un răspuns sincer.

Carmen de la Sălciua a renunțat la iubire pentru a avea succes în muzică? Răspunsul sincer al vedetei, fanii nu au știut ce să mai creadă / FOTO

 

„Să știi că tot timpul am avut un echilibru perfect între faimă și iubire, dar probabil nu toate au ținut de mine. Într-o relație sunt doi și depinde cum privește și celălalt situația”, a fost răspunsul oferit de vedetă.