Fără doar și poate, Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Talentul a dus-o pe cele mai înalte culmi ale succesului, dar fanii sunt încântați și de aparițiile artistei. În ultima vreme, artista și-a schimbat de mai multe ori look-ul. La un moment dat, s-a tuns băiețește, s-a vopsit brunetă, iar apoi s-a vopsit blondă. 

Reacția fanilor după ce artista s-a vopsit

În urmă cu doar câteva luni, Carmen de la Sălciua era criticată pentru că s-a tuns scurt. De-a lungul timpului, artista a trecut prin mai multe schimbări de look, dar se pare că blondul o prinde cel mai bine, sunt de părere fanii. Carmen de la Sălciua a purtat și peruci, iar transformarea nu a fost deloc pe placul internauților.

Artista a decis să revină la culoarea naturală, așa că și-a făcut șuvițe și și-a pus extensii. Carmen de la Sălciua este încântată de schimbare, drept dovadă a împărtășit cu fanii câteva fotografii pe Instagram.

„Îți sta foarte bine”, „Ți-a crescut parul, frumos așa”, „Mult mai fain decât cu perucă”, „Brunetă cu părul lung nu prea te avantaja”, „Culoarea asta ți se potrivește cel mai bine”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Fanii au fost surprinși să vadă că artista a renunțat la părul lung și nu a scăpat de critici. La scurt timp după ce s-a tuns băiețește, artista mărturisea că este încântată de schimbare și că a luat cea mai bună decizie. La doar câteva luni, Carmen de la Sălciua și-a dorit un alt look.

Urmăream eu un serial în copilărie care se numea Sunset Beach (puțin știu despre ce vorbesc) și era o actriță Sheridan care avea tunsoarea asta. Mereu mă întrebam când o să am curajul asta să fac o asemenea schimbarea povestit la acel moment Carmen de la Sălciua, pe Instagram.