Carmen Chindriș este pe val mai mult ca niciodată. Vedeta a îmbinat utilul cu plăcutul și, pe lângă muzică, a decis să cocheteze și cu televiziunea. Artista este colega lui Romică Țociu la „Te cunosc de undeva”, iar echipa lor a pus în scenă unele dintre cele mai surprinzătoare transformări.

Carmen Chindriș nu mai are nevoie de prezentări, mai ales după ce piesele ei au ajuns virale. Împreună cu Taraful Rutenilor, artista a cucerit milioane de fani și nu numai. Evenimentele curg pe bandă rulantă pentru Carmen, iar asta este o confirmare a faptului că este o profesionistă în ceea ce face.

Pentru Carmen Chindriș, proiectul de la Antena 1 a fost o adevărată provocare. Vedeta nu a mai făcut niciodată așa ceva, iar faptul că este colegă cu Romică Țociu este o oarecare presiune pentru ea. Până acum, interpreta s-a ridicat la nivelul așteptărilor și are de gând să dea tot ce are mai bun pe scenă.

Carmen Chindriș, primele declarații despre operațiile estetice. „Am ritualurile mele de la care nu mă abat” Instagram

Carmen Chindriș este mulțumită de aspectul ei

Carmen Chindriș are o comunitate impresionantă de fani care crește pe zi ce trece. Cei care o urmăresc în online au observat că aceasta promovează, cât de mult poate, naturalețea sub toate formele ei. Artista nu are nicio intervenție estetică și nici nu plănuiește să apeleze la vreuna. Cel puțin, nu în viitorul apropiat.

Carmen este foarte mulțumită de aspectul pe care îl are în prezent și știe cum să se mențină în formă. Aceasta are o serie de ritualuri pe care o respectă cu sființenie, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

„Atât timp cât voi fi sănătoasă, n-o să auziți despre mine că mă operez. Mă simt bine așa cum m-a lăsat Dumnezeu. De ce să stric naturalețea mea ca ființă umană?!

Plus că, eu am fost mereu mulțumită de cum sunt. Am grijă de mine însămi, din toate punctele de vedere. Am ritualurile mele de tradiție de la care nu mă abat”, a spus Carmen Chindriș pentru fanatik.ro.