Carmen Brumă este extrem de atentă în privința alimentației și face mult sport.

Se apropie Crăciunul și Revelionul, perioadă în care cu toții vom mânca mai mult ca de obicei, așa că iubita lui Mircea Badea ne dă sfaturi esențiale, pentru a nu lua mult în greutate.

Carmen Brumă, sfaturi esențiale despre meniul de sărbători!

Invitată miercuri, 15 decembrie, în emisiunea „Acces Direct”, Carmen Brumă a vorbit despre meniul de sărbători și i-a îndemnat pe toți să mânânce tot ce își doresc, dar să nu uite să facă mișcare multă.

Carmen Brumă a dezvăluit că de la masa Crăciun nu este cazul să ne lipsească sarmalele, cozonacul sau cârnații. Ea a precizat că totul stă în moderație și în alegerea momentelor potrivite pentru a savura toate bunătățile de sărbători. Vedeta ne sfătuiește să distribuim alimentele hipecalorice în prima parte a zilei.

foto: captură Antena 1

„Am o strategie foarte bună. Sunt câteva reguli alimentare de care să te ții. Una ar fi să concentrezi toate aceste alimente care îngrașă, șoriciul, caltaboșul, toba etc, în prima parte a zilei, pentru a-i da șansa organismului să ardă, să consume alimentele până seara”, a spus iubita lui Mircea Badea, în direct, la Antena 1.

Regulile de aur ale iubitei lui Mircea Badea

Carmen Brumă a mai spus că putem consuma și dulciuri în această perioadă, dar este esențial să ne hidratăm și să facem mișcare, pentru ca metabolismul să funcționeze corect.

„La masa de seară, trebuie să te limitezi la unu-două pahare de alcool și să ai grijă ca masa să conțină o salată din legume proaspete. O mănânci cu friptură. Poți să ai friptură cu salată și un pahar de vin. Nu e nicio tragedie dacă lucrul ăsta se întâmplă în perioada Sărbătorilor. Cozonacul e bun, dar până în ora 15. După ce mănânci cozonacul, îl iei frumos pe soțul și vă plimbați. Pe unde puteți, în aer liber”, a mai adăugat frumoasa vedetă.