Carmen Brumă parcă este din ce în ce mai sexy! Partenerea de viață a lui Mircea Badea face ravagii pe rețelele de socializare cu fotografiile pe care le postează. Vedeta dă clasă multor femei din țara noastră mult mai tinere decât ea. Acest lucru este recunoscut de toți fanii acesteia pe rețelele de scoializare.

Carmen Brumă este una dintre cele mai sexy vedete de la noi. Aceasta pozează foarte provocator și nu se sfiește chiar să le arate fanilor cât de bine arată. Se pare că soția lui Mircea Badea este lipsită de orice inhibiție. Imaginile cu care defilază în mediul online pun bărbații pe jar. Parcă vedeta arată din ce în ce mai bine, pe măsură ce trec anii. Datorită acestui lucru, ea reprezină în multe cazuri un exemplu demn de urmat pentru foarte multe tinere domnișoare care o urmăresc.

Carmen Brumă, cu sânii la vedere pe Instagram

Carmen Brumă se mândrește cu formele sale, așa că aceasta pozează foarte sexy de cele mai multe ori. În cea mai recentă fotografie a ei de acest fel, Carmen apare într-o ținută extrem de îndrăzneață. Este mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, imaginea de mai jos este dovada vie în acest sens. Poartă o cămașă de culoare albă, însă aceasta lasă la vedere o parte din sânii vedetei, dar și abdomenul bine lucrat la sala de fitness. Imaginea sexy a ajuns direct la inima tutror bărbaților care o admiră pe Carmen Brumă.

Carmen Brumă a făcut ravagii pe internet din nou cu formele sale! S-a pozat cu sânii descoperiți

Fanii au reacționat imediat și i-au lăsat soției lui Mircea Badea foarte multe comentarii prin care o laudă pentru felul în care aceasta arată și, bineînțeles, pentru felul în care se fotografiază. Cei mai înrăiți admiratori ai frumoasei vedete au încins butonul de like și nu s-au sfiit să-i spună acesteia cât de sexy arată.