Vedeta și-a expus punctul de vedere în privința căsătoriei. Este de părere că viața și fericirea în cuplu nu se formează pe baza unor formalități, precum nunta. Multă lume s-a întrebat, de-a lungul anilor, de ce Carmen Brumă și Mircea Badea, unul dintre cele mai longevive cupluri din România, nu s-au căsătorit.

Sunt împreună de 20 de ani și sunt părinții unui băiețel de doar 7 ani. Carmen și Mircea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, însă nu și în acte. Pentru Carmen Brumă, iubirea și fericirea din cuplu nu are legătură semnarea unor documente formale.

De ce nu s-au căsătorit Carmen Brumă și Mircea Badea

Vedeta a povestit că nu este adepta căsătoriei, iar longevitatea în relația de cuplu nu este datorată unor hârtii. A dezvăluit că ea și tatăl copilului nu și-au făcut niciodată planuri pe termen lung. De asemenea, a mai menționat că nu crede în monogamie.

„E adevărat că cei de la revistele pentru mirese mă tot pun pe copertă, poate-poate s-o lega ceva. În poze, sunt foarte măritabilă (…) Longevitatea în cuplu nu are legătură cu nişte simple formalităţi. Sunt suficient de multe acte în viaţa mea în acest moment.

De ce aș mai face nuntă? După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung.”, a spus Carmen Brumă în presă, în urmă cu ceva timp

social media

Carmen Brumă: „Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami”

Carmen Brumă a dezvăluit mici secrete din relația cu Mircea Badea. Vedeta a spus că nu este de acord cu controlul partenerului sau al telefonului acestuia. Are câteva principii sănătoase de la care nu se abate. Carmen a mai spus că este important să îi oferi partenerului tău spațiul de care are nevoie.

„Depinde ce înțelege cineva prin infidelitate. Eu nu am pus niciodată mâna pe telefonul lui, adică pun mâna în sensul că-mi zice „Dă-mi și mie repede telefonul”, dar eu nu am răspuns niciodată la telefonul lui fără să mă roage el.

Cum să am parolele de la contul lui? Niciodată nu-l sun să-l întreb „Bună, unde ești?”. Nu există așa ceva. Ăsta este unul dintre elementele unei relații de lungă durată. Să-i dai celuilalt spațiu, să-l lași să respire

Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami.”, a mai declarat Carmen Brumă