Carla’s Dreams se numără printre cei mai apreciați artiști din țară. Artistul a vorbit în cadrul unui podcast despre retragerea sa din muzică. El a păstrat secretul identității lui foarte mulți ani, iar acum dorește să facă loc altor tineri talentați.

În cadrul podcastului lui Mihai Bobonete, artistul a mărturisit că trupa Carla’s Dreams s-ar putea să nu mai existe peste 10 ani. Solistul a spus că ar fi dorit să se retragă din muzică mult mai devreme. Însă, pandemia l-a împiedicat. Mai mult, acesta are alte planuri care sunt legate de cariera sa și a mărturisit că la un moment dat nu va mai urca deloc pe scenă.

social media

Carla’s Dreams vrea să renunțe la mască!

Carla’s Dreams este printre cei mai îndrăgiți și talentați artiști de la noi din țară. Solistul a fost invitat în cadrul podcastului lui Mihai Bobonete, unde a dezvăluit mai multe informații legate de cariera sa. Așadar, artistul a spus că în următorii 10 ani, s-ar putea ca trupa sa să nu mai existe. Acesta a mărturisit că are alte planuri legate de cariera sa și a anunțat că va urca tot mai rar pe scenă.

Mai mult decât atât, artistul vrea să renunțe să se mai picteze pe față. Însă, acest lucru ar însemna retragerea sa de pe scenă.

„Sper să nu trebuiască să mă machiez şi peste zece ani. Eu voiam să mă retrag de acum, dar pandemia m-a împiedicat. Vreau să mă reinventez. Sunt atât de mulţi oameni tineri cu potenţial, care merită să fie auziţi. Prefer să ajut pe cineva”, a mai declarat solistul în cadrul podcastului.

Deși în luna ianuarie al acestui an artistul a anunțat că se va retrage, acesta a decis să mai continue o perioadă. Solistul are de gând să îi ajute pe cei tineri și talentați să-și facă o carieră de succes în lumea muzicii.

„Asta mi-a permis să fiu mai adevărat, mai sincer, uneori chiar abraziv şi abrupt”, a declarat solistul.

Membrii trupei Carla’s Dreams au decis să se picteze pe față pentru a avea o viață liniștită, fără să fie opriți sau hărțuiți pe stradă de paparazzi.