Carla's Dreams a avut probleme din cauza unora dintre cele mai cunoscute piese.

Fără doar și poate, Carla’s Dreams este una dintre cele mai de succes trupe. Sergiu împreună cu băieții lui au reușit să se impună imediat pe piața muzicală de noi. În prezent, trupa se poate lăuda cu piese de sute de milioane de vizualizări și milioane de fani.

Orice succes vine la pachet și cu probleme, iar asta au experimentat pe propria piele băieții de la Carla’s Dreams. Originari din Moldova, Sergiu împreună cu ceilalți colegi ai săi au venit în România pentru a aduce un suflu nou muzicii autohtone. Și au reușit. În prezent, Carla’s Dreams este idolatrizată de milioane de fani, iar piesele lor ajung pe cele mai bune poziții din topuri.

Ceea ce nu multă lume știe este faptul că fix piesele care au fost fredonate de o țară întreagă i-au făcut probleme lui Sergiu. Cei care au ascultat, măcar odată, una dintre piesele Carla’s Dreams a sesizat profunzimea versurilor și nu numai. Artistul compune cu sufletul și nu este de mirare că rezultatul este atât de apreciat.

Carla's Dreams, probleme serioase cu CNA-ul. Piesele care i-au creat numai necazuri artistului de peste Prut
Instagram

Sergiu de la Carla’s Dreams cunoaște foarte bine cadrul legal

Totuși, de-a lungul timpului, numele Carla’s Dreams a fost prezent pe masa celor de la CNA. Trupa a fost reclamată din cauza a trei piese care se pare că nu erau conforme cu legea audiodifuzării. Din fericire, Sergiu cunoaște foarte bine acea lege, iar pieselor sale nu li s-a întâmplat nimic.

Despre acest episod, solistul Carla’s Dreams a vorbit pentru prima dată în podcastul lui Mihai Morar. Sergiu a declarat că i-ar fi plăcut să trăiască un astfel de moment, în care piesele lui să fie interzise pe radio. Abia atunci, CNA-ul și-ar fi dat seama cu cine are de-a face.

„Au dat în judecată „P.O.H.U.I”. Au dat în judecată trei piese. Am vrut atât de tare să se nimerească la cineva, care pur și simplu să cenzureze piesa. O, doamne. Era superb dacă se întâmpla asta. Îți dai seama: «Basarabean, cenzurat în București de CNA».

„Eroina”, „Acele”, la toate le-au găsit câte ceva. E o asociație care nu muncește. Îți imaginezi cum ar fi fost să fie piesele mele cenzurate pe radio și TV? Au nimerit la cineva deștept care a zis: «băieți, citiți legea»”, a povestit solistul Carla’s Dreams în podcastul lui Mihai Morar.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.