Își transpune viața prin versuri, dar nu dezvăluie mai mult decât vrea să se știe despre el

Carla’s Dreams este unul dintre cei mai apreciați și ascultați artiști din România. Deși se află pe piața muzicală de mai mulți ani, cântărețul din Republica Moldova a devenit celebru la noi, în urmă cu ceva timp. De-a lungul carierei sale a fost și jurat la „X factor”, dar a colaborat și cu câteva nume sonore. Cu toate că nu își face apariția la multe interviuri, atunci când este prezent în platoul unui emisiuni vorbește deschis despre orice subiect. 

Care este viziunea artistului asupra iubirii

Presa a încercat de foarte multe ori să afle cine se ascunde în spatele omului mascat, cu ochelari de soare și mănuși albe. Chiar și așa, cu tot ce s-a vehiculat, identitatea cântărețului a rămas intactă. Cu alte cuvinte, nu se știe aproape nimic despre viața sa privată, ci doar viziunea vedetei despre viață. Recent, Carla’s Dreams a fost invitat la podacastul „Fain și simplu”, moderat de Mihai Morar. Omul din spatele măștii a dezvoltat mai multe teme, printre care și dragostea.

„Iubirea este egoism suprem. Vrei un om numai pentru tine și să fie doar al tău”, a mărturisit cântărețul în cadrul podcastului.

@love.carlasdreams @carlas.dreams ♬ original sound – Carla’s dreams FAN

Suferință din dragoste

Deși nu îi place să se expună, Carla’s Dreams a divulgat la un moment dat că a suferit din dragoste, dar nu îi pare rău. Solistul a afirmat că cea mai plăcută durere este cea din iubire. Mai mult de atât, a îndemnat oamenii să se bucure de ea exact așa cum vine.

 „Suferința din dragoste e cea mai plăcută suferință. Și le urez tuturor să o simtă cât mai des, în orice circumstanță. E una dintre aromele cele mai rare și cele mai plăcute în timpul ăsta scurt cât suntem aici. Iubita o iubești, prietenul îl prietenești”, a susținut artistul în urmă cu ceva timp, pentru Digi FM.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii