Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, spune că Simona Halep nu are nicio șansă în fața celor de la Sports Resolutions. Conform acestuia, instanța va dori să o dea exemplu pe Halep fiindcă este româncă. 

Reamintim că Simona Halep se află în plin proces pentru a-și demonstra nevinovăția, după ce a fost depistată pozitiv la un test anti-doping, efectuat la US Open. În organismul sportivei românce a fost găsită o cantitate mică de Roxadustat. 

Roxadustat este o substanță administrată pacienților care suferă de boli renale sau de anemii severe. Din cauza tratamentelor, aceștia se simt lipsiți de vlagă, motiv pentru care substanța Roxadustat le crește rezistența la efort. 

Simona Halep, suspendată temporar din tenis

Simona Halep a fost suspendată temporar din tenis, iar acum trebuie să demonstreze faptul că este nevinovată, dacă vrea să revină pe teren.  

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a vorbit despre situația în care se află tenismena. Potrivit acestuia, sportiva nu are nicio șansă în fața arbitrilor de la Sports Resolutions. Mai mult, el nu exclude nici o posibilă răzbunare din partea soției fostului antrenor al sportivei, Patrick Mouratoglou. Se pare că Ada Obilu ar fi fost geloasă pe sportiva din România.  

Cariera Simonei Halep este distrusă! Dumitru Dragomir: Nu are nicio șansă pentru că este româncă

Dumitru Dragomir: Nu are nicio șansă, pentru că e româncă

“Nu are nicio șansă, pentru că lumea e așa de înfierbântată când aude de un așa mare campion că pășește greșit și vor să-l dea exemplu. Așa și cu Dani Alves. Dar pot să bag mâna în foc că Halep nu a luat cu bună știință ce a luat. Ori a fost o răzbunare din partea apropiaților lui Mouratoglou, a soției lui. Nu pot să dezvolt. Poate să fie și așa. Nu că nu exclud, aș accentua pe chestia asta. Da, sigur că era geloasă”, a spus fostul șef al LPF. 

Dumitru Dragomir consideră că tenismena are cariera ca și încheiată. Chiar dacă va primi suspendarea minimă, Halep va trebui să se retragă. 

„Nu are nicio șansă pentru că e româncă! E româncă și trebuie să o dea exemplu. Nu numai doi ani sau un an, și 9 luni dacă îi dă suspendare, părerea mea e că e gata”, a încheiat Dumitru Dragomir, potrivit FANATIK.RO. 

Simona Halep nu a avut voie să participe la Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului 2023. Din această cauză, sportiva a pierdut 240 de puncte, motiv pentru care a coborât în WTA pe locul 15.