Se știe că sunt puțin impulsivi și nesăbuiți uneori

Dacă te-ai gândit vreodată că unii oameni s-au născut norocoși, în timp ce alții trebuie să muncească puțin mai mult pentru a merge înainte în viață, s-ar putea să nu fie imaginația ta.

S-ar putea ca norocul să fie determinat de stele și planete. Fiecare planetă are un semn sau două în care nu-i place tocmai să petreacă timpul. Deoarece Jupiter este planeta norocului și a abundenței, semnele în care Jupiter nu funcționează cel mai bine sunt mai puțin probabile. să te bazezi pe noroc și să fii norocos în general.

Capricorn

WEEKEND / Care sunt zodiile lipsite de noroc. Aceste persoane nu vor câștiga prea curând la lotto
Social media

Capricornii sunt muncitori, uimitor de ambițioși și dedicați pe deplin la tot ceea ce doresc să realizeze. Ei își cunosc și limitele în diverse situații, fie conștient, fie subconștient.

Deși ar putea dori să se manifeste și să realizeze lucruri mari, ajung acolo din proprie voință, fără noroc. Aceste semne de pământ sunt guvernate de Saturn, așa că prețuiesc înțelepciunea mai presus de orice altceva. Dacă ei câștigă ceva, este pentru că au muncit pentru asta, nu pentru că este implicat norocul.

Gemeni

Gemenii sunt conduși de Mercur, care cade pe partea opusă a planetelor norocoase.

Norocul și averea nu curg liber către semnele conduse de Mercur. Dar Gemenii vor face tot ce le stă în putere pentru a nu fi afectați de norocul lor.

Acest semn este mai analitic și nu se va scufunda în nimic fără cercetări și informații adecvate. Dacă există un plan, Gemenii nu ar trebui să aibă nicio problemă în a-și atinge obiectivele, cu sau fără noroc.

Pești

Semnul cu cel mai mare noroc se dovedește a fi Pești. Acești oameni sunt destul de sensibili, dar le place și să-și trăiască viața ca și cum ar fi o comedie romantică. Acest semn de apă are nevoie de un echilibru de dramă cu un strigăt bun din când în când, și este mai probabil să fie afectat de norocul lor.

Peștii simt că lumea este împotriva lor, chiar dacă nu este. Dar anxietatea lor face ca norocul lor să pară sărac. Ține-i departe de un joc de potcoave. Probabil că nu vor câștiga!

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.