S-ar putea să nu fie obligați să facă ordine pentru distracție, dar cu siguranță se bucură de complimente atunci când o fac

“Neat freaks” sunt un tip special de oameni.

În timp ce mulți dintre noi ne străduim să curățăm mizeria zilnică – lucruri precum vase, rufe, praf și multe altele – acești oameni trăiesc pentru a face ordine, a organiza și a crea ordine. Se pare că această trăsătură de personalitate ar putea fi scrisă în stele. Și că afinitatea unor oameni pentru curățenie este cauzată de semnul lor horoscop.

Capricorn

Care sunt zodiile cele mai obsedate de curățenie. Nu este o idee bună să-i inviți acasă când este dezordine
social media

Acest semn harnic poate pune ore suplimentare la birou. Dar asta nu înseamnă că își lasă casele să cadă într-o stare de dezordine. Dimpotrivă, de fapt. Ca și în viața lor de afaceri, ei nu pot sta pe loc. Și nu pot lăsa haosul să domnească în casele lor.

Acești berbeci au un sistem pentru orice. Și se asigură că apartamentele lor sunt curate și ordonate. Dacă lucrurile încep să scape de sub control – ceea ce de obicei nu o fac – ei vor crea un grafic sau un program pentru a se asigura că revin pe drumul cel bun.

Taur

Ca semn de Pământ, mediul Taurului înseamnă foarte mult pentru ei. Le place să știe că nu vor prelua microbi din ceea ce stau, poartă sau mănâncă.

Sunt guvernați și de planeta iubirii Venus, ceea ce îi face foarte eleganti și intenționați. Așa că le place să-și petreacă timpul încercând diferite moduri de a-și organiza tacâmurile. Și nu o văd ca pe o corvoadă. Ci ca pe o încântare de a-și asigura căminul, mașina, stația de lucru sau camera de hotel arată cât se poate de frumos. Așteptați-vă ca spațiul lor să fie frumos proiectat și îngrijit.

Fecioara

Curățenia și organizarea sunt două dintre trăsăturile de bază ale personalității Fecioarei. Și nu ar trebui să fie surprinzător că fiecare dintre experții noștri în astrologie le-a numit cel mai mare ciudat îngrijit al zodiacului.

În afară de sortarea, îndreptarea și etichetarea coșurilor, Fecioarelor le place să simtă că viața lor este în ordine. Nu lasă facturile neplătite sau formularele necompletate. Pentru că simt că este logic să rămâi la curent cu treburile și sarcinile.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.