Nu-i crede dacă devin prietenoși și iubitori după ce i-ai trădat

Imaginați-vă că discutați cu un prieten și aveți o conversație normală.

Totul este în regulă până când nu aduc la iveală un eveniment negativ care s-a întâmplat cu ani în urmă. Sau poate că aceeași persoană a dat umărul rece altui prieten din cauza unui dezacord pentru care a spus că prietenul și-a cerut scuze.

Fie că este vorba de relații platonice, romantice sau chiar profesionale, probabil ați întâlnit pe cineva căruia îi este greu să renunțe. După cum se dovedește, comportamentul lor poate fi legat de horoscopul lor.

Fecioara

Top 3 zodii care te „îngenunchează” numai din cuvinte. Sunt extrem de periculoase
Arhivă presă

Fecioarele sunt perfecționiștii zodiacului, așa că nu încercați să le spuneți că ceea ce fac este greșit. Ei nu vor păstra ranchiună atâta timp cât alte semne, dar vor încerca să vă convingă că drumul lor este cel bun.

Când nu îi asculți sau nu faci lucruri conform standardelor și așteptărilor lor, fii gata ca ei să se agațe de aceste cunoștințe. Și să te judece pentru asta. Acești oameni pretențioși pot cădea uneori într-un tipar de resentimente față de ceilalți. Iar tu nu vrei să fii prins la mijloc.

Scorpion

Un alt semn de apă, Scorpionul este foarte emoționant, cu o intensitate care îi face pe amândoi extrem de loiali. Dacă te-au lăsat să intri în viața lor și le-ai greșit, ei vor purta o ranchiună pentru o lungă perioadă de timp. Indiferent cât de mare sau mică ar fi neloialitate. Dacă le trădezi încrederea în vreun fel, probabil că vei fi exclus fără îndoială. Trebuie să petreacă mult timp cu oameni pe care îi iubesc și în care au încredere pentru a simți că pot crea din nou spațiu pentru tine în viața lor.

Rac

La fel ca Peștii și Scorpionul, Racul este al treilea semn de apă sensibil și emoțional. Pe partea pozitivă, acest lucru îi face extrem de îngrijitori. Dar, deoarece sunt guvernați de lună, sunt, de asemenea, cunoscuți pentru că sunt cel mai capricios semn. Racii simt lucrurile atât de profund încât s-ar putea să nu revină niciodată complet.

Ei caută să te ierte, dar nu își pot lăsa garda jos. Ei vor încerca întotdeauna să se ferească de persoana care le-a făcut rău. Și nici să nu te gândești să scapi de cârlig dacă ai rănit pe cineva la care țin.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.