Deși aceste persoane muncesc din greu, nu ar putea să fie șeful cuiva

Unii oameni sunt lideri născuți și au o personalitate care se potrivește descrierii șefului.

Cu toate acestea, există unii care pur și simplu nu au acea personalitate ca șefului în care trebuie să fie detașați, echilibrați, dominatori, dar subtili.

Vărsător

Colaj Substanțial

Vărsătorii nu au materialele necesare ca să devină șefi. Datorită tendinței lor de a fi nepractici de cele mai multe ori. Sunt răi în a avea de-a face cu oamenii la serviciu. Le este greu să-i înțeleagă pe ceilalți și nu reușesc să le comandă în mod corect. Ei pot domina, dar dominația lor nu este suficientă pentru a duce la bun sfârșit munca sau pentru a îndeplini obiectivele.

Pești

Peștii sunt emoționali și blânzi la manipularea oamenilor. Ei încearcă să le domine, dar efectul nu este de lungă durată. Aceste caracteristici nu le fac potrivite pentru un rol de conducere. Dacă ar deveni șef, ar empatiza cu problemele cu care se confruntă subalternii lor. Ceea ce nu ar duce la bun sfârșit.

Gemeni

Gemenii nu sunt materiale pentru șef. Acest lucru se datorează faptului că își folosesc greșit puterea uneori. S-ar putea să știe cum să facă munca ca șef, dar nu reușesc să urmeze regulile pe care un șef ar trebui să le urmeze în timp ce își desfășoară munca. Gemenii ar putea deveni duri sau nepoliticoși atunci când nu sunt necesari sau ar putea să nu înțeleagă potențialul angajatului pe care îl manipulează.

Rac

Racul cu greu ar putea fi material pentru șef. Sunt sensibili la emoțiile celorlalți. Ei încearcă să se țină departe de stres și de volumul de muncă. Gestionarea angajaților lor este ceva ce preferă ei. Racul în calitate de șef poate lăsa lucrurile în sarcina angajaților. Ceea ce poate provoca o mulțime de management defectuos la locul de muncă.

Leu

Sufletele Leului nu sunt materiale pentru șef, deoarece se irită ușor de alți oameni. Ei sunt dominatori, dar dacă se confruntă cu orice perturbări nejustificate în timpul lucrului, devin agresivi și pot lăsa munca între ele. Leul vrea ca propriul lor spațiu să funcționeze, iar responsabilitatea ca șef nu este ceva de care s-ar agăța cu vigoare.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.