Crina Abrudan se află pe lista vedetelot care arată impecabil.

Crina Abrudan se află pe lista vedetelor de la noi din țară care au un trup extrem de bine lucrat. Însă, pe lângă corpul său perfect, Crina are și un bronz cu care se mândrește. Iată ce sacrificii face vedeta pentru a arăta atât de bine.

După cum bine se vede, Crina Abrudan nu are numai un corp bine lucrat, ci și un bronz perfect cu care se mândrește. Întrebată cum reușește să aibă un astfel de bronz, Crina a mărturisit că stă la soare de dimineață până seara. Mai mult, se pare că vedeta nici măcar nu folosește protecție solară.

Fosta prezentatoarea a spus că a reușit să fie foarte rezistentă când vine vorba de temperaturi înalte.

social media

Ce sacrificii face Crina Abrudan pentru a arăta nemaipomenit

În cadrul unui interviu, Crina a vorbit despre sacrificiile pe care le face pentru a avea un corp de invidiat. Ea a spus că, deși soțul ei nu este un mare iubitor al soarelui, acesta îi face pe plac și merge alături de ea în vacanțe.

„Pe soțul meu îl arde soarele oricum și sub umbrelă, și îmbrăcat. Cred că și în apartament îl arde soarele vara. Nu e așa norocos ca mine. Pe mine nu mă arde, eu sunt prietenă cu soarele. Mă bronzez frumos, îmi place să stau la soare.”, a spus Crina Abrudan pentru ego.ro

Însă, din punctul de vedere al bronzului, Crina a ales să meargă în vacanță în Dubai, atunci când temperaturile acolo erau foarte ridicate.

„Anul ăsta, pentru că am avut ocazia, am mers în Dubai. În toiul verii, unde erau 50 de grade. Am vrut să o încerc și pe asta. (…) Eu îmi doream de mult să ajung vara în Dubai pentru că toată lumea îmi spunea că nu se poate sta afară ziua și am zis că eu pot să stau și ziua afară. Am putut”, a mai spus vedeta pentru aceeași sursă menționată anterior.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.