Anul acesta nu a început tocmai bine pentru 3 dintre zodii. Dat fiind faptul că acestea trec printr-o perioadă mai stresantă, ele au nevoie să rostească niște mantre pentru a se regla lucrurile pe parcursul ultimei săptămâni din luna ianuarie, dar si pe parcursul  anului. 

Pentru  avea o dispoziție bună și a avea parte de lucruri pozitive pe plan sentimental și profesioanal, cele 3 zodii trebuie să rostească zilnic, până la sfârșitul lunii aceste mantre pe care noi vi le-am pus la dispoziție.

1. Mantră pentru Berbec

Pentru a se schimba lucrurile în bine și pentru a atrage toată energia pozitivă către tine, trebuie să tratezi lucrurile mai optimist și să rostești în fiecare zi aceste lucruri:

 „Este un nou început, un nou an în care mă voi elibera de tot ce s-a întâmplat rău în anul anterior. Este momentul să încep un nou stil de viață. Trebuie să renunț la oamenii toxici din viața mea și să le iau ocazia de a-mi crea nefericire.

Nu voi mai pune toate lucrurile negative la suflet și voi încerca să-mi aștept sufletul pereche. Știu că drumul meu va fi încărcat de lucruri bune și că cineva mă va iubi sincer și necondiționat!”

2. Mantră pentru Gemeni

Pentru a putea renunța la anumite vicii și a aprecia mai mult oamenii din jur, trebuie să rostești aceste cuvinte:

„Pot fi mai bun și îmi pot depăși limitele prin afecțiune. Mă bucur de tot ce am și de tot ce trăiesc. Mă simt norocos și împlinit atunci când oamenii mă iubesc și la rândul meu voi încerca să-i apreciez și să-i iubesc mai mult. Simt că cineva mă iubește iar eu mă voi strădui să-i arăt același lucru. Sunt parte din Univers și iubesc tot ce mă înconjoară!”

Care sunt mantrele de care au nevoie 3 dintre zodii în ultima saptămână a lunii ianuarie
pixabay.com

3. Mantră pentru Fecioară

Fecioarele ar trebui să își găsească liniștea și puterea de a se lăsa descoperiți. Așa că iată ce trebuie să rostească pentru a-și putea îndeplini aceste 2 aspecte:

„Am încredere în puterea sufletului meu. Am sentimente și emoții pe care este normal să le simt. Voi încerca să prind încredere în persoanele care mă iubesc cu adevărat și să învăț să le apreciez la adevărata lor valoare.

Am drumul meu de la care nu vreau să mă abat oricât de dificile ar fi obsacolele. Mă îndepărtez de tot ce este negativ și toxic și mă îndrept către oamenii care vor să-mi fie alături!”