Kayus Boutique Hotel din Bușteni este una dintre destinațiile pe care le vânează sute de români. Iar asta datorită faptului că proprietatea de lux este foarte prezentă pe TikTok. Caius Covrig, proprietarul postează des videoclipuri din interiorul hotelului și nu numai, ceea ce i-a atras pe turiști ca un magnet.

Kayus Boutique Hotel este o destinație de lux în care mulți români își doresc să ajungă. Peisajul de vis, dar și condițiile luxoase sunt principalele atracții ale locației din inima munților. Caius Covrig, cel care deține afacerea familiei, se ocupă intens de promovarea acesteia. Însă, se pare că o turistă mai atentă la detalii a găsit prima bilă neagră.

Pe TikTok, turista respectivă a postat o filmare în care le-a arătat tuturor care sunt, de fapt, condițiile în care sunt așteptați cei care trec pragul Kayus Boutique. Cel mai probabil, la fel ca mulți turiști și femeia respectivă a mers tot pe baza recomandărilor și a ceea ce văzut pe TikTok. Însă, realitatea a fost alta.

Kayus Boutique Hotel, prins pe picior greșit

Turista a fost întâmpinată cu un halat rupt pe care era inscriptionat numele Kayus. Videoclipul ei s-a viralizat cu viteza luminii și a generat un val de reacții. În timp ce mulți au criticat-o pentru decizia de a posta așa ceva, alții au fost în asentimentul ei. Ba mai mult, se pare că nu a fost singura care a trecut prin așa ceva.

Mai mulți internauți au povestit experiența lor cu celebrul Kayus Boutique din Bușteni. Turiștii au găsit varii motive de a se plânge, printre care și igiena. Multe voci au susținut că s-a întâmplat să găsească brichete în buzunarele haletelor, ceea ce înseamnă un singur lucru. Și anume, că acestea nu sunt spălat după fiecare turist.

Momentan, cei de la Kayus nu au comentat situația, însă toată lumea așteaptă explicația lui Caius Covrig.

 

@dya_dcr Ceva stil..lux ??? #kayusbusteni #kayusluxury #omg #augenunchiu ? Nu ratați următorul episod ??? #romania #teiubesc ?❤️? #fyp #fypシ #fy #viral #luxury ♬ S-au unit brigazile 2022 – Florin Salam