Sunt foarte pretențioși cu cine se asociază și, dacă simt că cineva îi va face să arate rău, cel mai probabil își vor păstra distanța

Unii oameni sunt atât de vanitoși încât probabil cred că această poveste este despre ei.

Și, în acest caz, ar avea dreptate. După consultarea cu astrologii, se pare că motivul pentru care unii oameni sunt mult mai aroganți decât omologii lor degajați ar putea avea de-a face atunci când s-au născut.

Ai un membru al familiei care nu poate rezista să se privească în fiecare oglindă pe lângă care trec? Cunoști un coleg de serviciu care face fiecare conversație despre ei înșiși? Sunteți prieten cu cineva care crede că toată lumea dintr-o cameră îi verifică?

Gemeni

Top 3 zodii care vor suferi în plan sentimental în următoarea perioadă. Ghinionul se va ține lanț de acești nativi
Arhivă presă

Gemenii nu se uită întotdeauna în oglindă, dar doresc în mod constant să vorbească despre propriile lor aventuri. Vanitatea fizică este mai puțin o problemă cu Gemeni. Dsr implicarea lor în sine poate deveni cu adevărat defectul lor fatal. Sunt conduși de Mercur, planeta comunicării. Așa că nu iubesc nimic mai mult decât să interacționeze cu ceilalți.

Totuși, să vorbești mult nu este adevărata problemă. Este faptul că acest semn este predispus să fie unilateral în conversații și să uite să se angajeze cu cealaltă persoană. Dacă trebuie să-i spui ceva unui Gemeni, cu siguranță îi poți întrerupe. Dar probabil că ei vor aduce în discuție ceea ce trec și vor minimiza problema ta.

Scorpion

Scorpionii au ego-uri mari dintr-un motiv întemeiat – oamenii îi iubesc. Ca semn fix de apă, misterul și iluzia stau la baza psihicului Scorpionului. Iar zodia știe prea bine cât de atrăgătoare este persoana lor întunecată și sufocă. S-au obișnuit cu această atenție și, prin urmare, cred că tot ceea ce fac este perfect. Nici măcar nu vă obosiți să încercați să le corectați sau să le criticați.

Vanitatea Scorpionului se extinde și asupra aparențelor fizice. Sunt oameni incredibil de senzuali, deseori fiind atrași de cei mai atractivi oameni din cameră. Și, în mod similar, caută să pară ademenitori. Dacă vezi pe cineva care se verifică în vitrina unui magazin, ar putea fi un Scorpion.

Leu

Leii cred cu adevărat că lumea se învârte în jurul lor și, într-un fel, așa se întâmplă. Sunt conduși de Soare, centrul literal al sistemului nostru solar. La fel ca Scorpionul, s-au obișnuit să fie în centrul atenției peste tot, de la petreceri la locul de muncă. Ca semn de foc îndrăzneț și îndrăzneț, ei tânjesc în lumina reflectoarelor sau să fie bârfele fierbinți ale orașului. Și vor face tot posibilul pentru a se asigura că primesc acest impuls de ego.

Cu toate acestea, chiar dacă Leii se așteaptă să fie punctul focal al oricărui decor, dacă nu sunt atracția principală, nu le va stinge stăpânirea. Acesta este adevăratul semn al vanității. A crede că ești cel mai bun sau cel mai important.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.