Unii oameni foarte independenți nu au nicio reținere a merge singuri la restaurant o sau a merge într-o vacanță singuri.

Dar pentru alții, a fi lăsat în voia lor nu este o alegere personală, ci mai degrabă un rezultat nedorit al personalității lor. Distincția dintre aceste două tipuri de oameni poate sta în horoscopul cuiva, potrivit astrologilor. Cei care nu au încredere, sunt foarte emoționați sau cu care pur și simplu sunt greu de tratat au mai multe șanse să se trezească izolați.

Rac

Racii sunt semne extrem de emoționale. Acest lucru duce adesea la dorul de oameni și locuri, chiar dacă sunt mulțumiți. Sunt guvernați de lună, care este o lumină foarte autoreflectivă și nostalgică. Acest lucru îi poate determina să fie obsedați de trecut, de foști sau de cel care a scăpat, mai degrabă decât de trăirea în prezent.

În plus, Racul este considerat cel mai capricios semn zodiacal. Sentimentele lor fluctuante pot fi greu de înțeles pentru cei din afară și, la rândul lor, pot alunga oamenii. Prin urmare, Racii găsesc mângâiere cu familia lor, mai degrabă decât să iasă și să cunoască oameni noi.

Capricorn

Capricornii își concentrează o mare parte din energie pentru a avansa în locurile lor de muncă, ceea ce lasă puțin timp pentru socializare și construirea de relații. Acești dependenti de muncă dau prioritate succesului, bogăției și carierei asupra vieții lor personale. Acesta este ceva ce pot regreta în cele din urmă. Deoarece nu pot găsi afecțiune sau dragoste în brațele unei cariere.

Ei preferă să fie singuri și să se relaxeze decât să interacționeze cu ceilalți. Dacă inviți un Capricorn la o adunare, există șanse mari să găsească un motiv să se retragă în ultimul moment. Astfel încât să se poată bucura să stea acasă.

Scorpion

Scorpionii au reputația de a fi misterioși și secreti. Pentru că sunt așa, ei presupun că și alții sunt, determinându-i să fie foarte suspicioși și neîncrezători față de oameni. Își iau timpul pentru a cunoaște pe cineva și pot prefera propria companie până când sunt siguri de legătură.

Și dacă simt că au fost nedreptățiți (ceea ce se întâmplă ușor), vor ridica imediat un zid. Acest lucru îi poate face să păstreze traume și să se teamă de intimitate, încredere și vulnerabilitate în detrimentul deschiderii din nou. Ca semn fix, ei sunt încăpățânați și rezistă schimbării și au probleme în a merge mai departe. Odată ce un Scorpion decide să lase societatea în urmă, s-ar putea bucura atât de mult de propria companie încât să nu iasă din ascunzătoare.