Acest semn poate crede că lucrurile păreau mai bune în trecut, chiar dacă încă se simțeau la fel de dificile

Cuprins știre

Unii oameni plâng când se uită la un film zguduitor de Hallmark, indiferent cât de așteptat este finalul.

Nu se pot abține să nu ofere cadouri iubitoare tuturor celor pe care îi cunosc și nu vor arunca niciodată cadourile pe care le primesc în schimb. Acești oameni simt adesea nostalgici despre orice, de la ultima lor vacanță până la cel mai bun prieten din copilărie.

Îi puteți găsi derulând prin fotografii vechi sau ascultând acel cântec care le amintește de fostul lor. Dacă v-ați întrebat vreodată de ce unii oameni se emoționează atât de ușor, luați în considerare horoscopul lor. 

Taur

Care sunt cele mai sentimentale zodii. Nu deschide un album foto vechi în fața lor
social media

Dacă ai fost vreodată într-o relație cu un Taur, știi cât de devotați și afectuoși sunt. Acest semn se lasă adesea prins în relații și nu vrea să renunțe la ele. Ceea ce îi face să „romantizeze ceea ce a fost”. Sunt loiali, așa că, chiar și după o despărțire, vor rămâne în viața ta.

Dar Taurii nu sunt doar devotați când vine vorba de ceilalți semnificativi. Sunt excepțional de sentimentale, mai ales în privința obiectelor. Așa că nu fi surprins dacă mai au corsajul de la bal sau tricoul pătat pe care l-au purtat la concertul lor preferat.

Pești

Peștii sunt cunoscuți pentru că absorb emoțiile altor oameni ca un burete, făcând acest semn de apă empatic predispus la sentimentalism. Peștii se atașează de cei pe care îi iubesc foarte profund. Le este greu să lase lucrurile să plece, deoarece se simt atât de mult. Își vor aminti de cei pe care i-au iubit la decenii după ce relația s-a încheiat.

Natura lor sensibilă și tandru înseamnă, de asemenea, că vor plânge cu ușurință la reclame sau vor fi copleșiți de emoții.

Rac

Racii sunt în fruntea listei pentru că ambii sunt nostalgici și foarte adaptați la emoțiile lor. Acest sentimentalism provine din conexiunea Racului cu luna, ceea ce le provoacă dificultăți să renunțe la lucrurile pe care le iubesc. Din moment ce își iubesc familia și prietenii profund, această rezistență la schimbare duce la tânjirea constantă după trecut.

La fel ca Taurul, căile sentimentale ale Racului se extind la obiectele materiale. Racii colectează adesea lucruri semnificative, chiar dacă se limitează la tezaurizare. În circumstanțe mai puțin extreme, vor fi un maestru în crearea de memorie sau chiar în albume de însemnări. Deoarece urăsc să arunce articole care le amintesc de cineva sau de ceva.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.