Dacă le vei păși în cale, vei simți cu siguranță marginea ascuțită a limbii lor

Dacă cunoști pe cineva plin de remarci sarcastice, vei înțelege de ce avea nevoie de propriul adjectiv.

Englezii îl numesc “snarky”. Iar asta reglectă un om care combină cinismul cu sarcasmul. S-ar putea să apreciați sinceritatea unei persoane sarcastice (spre deosebire de sarcasmul subțire).

Dar remarci viclene precum „Da, te-am auzit, doar aleg să te ignor” sau „Ai o memorie bună pentru cineva de vârsta ta” te pot răni. Dacă cunoașteți pe cineva care aruncă în mod constant comentarii tăioase, ar putea fi semnul lor horoscop care este de vină.

Vărsător

Zodia care va da lovitura în octombrie! Va primi tot ce își dorește în scurt timp
social media

Vărsătorii sunt o grupă iluzorie și interesantă, adesea văzuți ca cei mai ezoterici oameni ai zodiacului. Acest lucru îi face destul de excentrici, rămânând blocați în propria lor lume mică. Datorită acestui fapt, ei pot considera că înțelegerea proceselor de gândire ale altor oameni este o adevărată provocare.

În capul lor, există o singură cale de a rezolva lucrurile, așa că văzând oamenii luând o cale pe care o consideră mai puțin eficientă îi poate determina să facă comentarii sarcinate.

De asemenea, Vărsătorii vor recurge adesea la replici de tip “roast” pentru a evita discuțiile emoționale sau confruntările. O remarcă șmecheră va deraiați de obicei o conversație. Astfel încât ei să nu fie nevoiți să intre în adevăratele lor sentimente.

Fecioara

Perfecționiștii zodiacului le este greu când lucrurile nu merg conform planurilor lor bine puse, iar răspunsul lor este adesea un comentariu șmecher. Datorită naturei lor hiper-critice, vor găsi cu ușurință ceva de ales și de criticat în orice situație. Ar putea fi vorba despre ținuta ta nepotrivită sau de câte ori ai spus „um” în timpul unei prezentări.

Fecioarele acționează rareori cu răutate. Această tendință vine de obicei dintr-un loc bun din inima lor, unde doresc să îmbunătățească viața celorlalți. Dar sâcâiala și stricarea lor îi pot face să pară cinici și plini de critici.

Scorpion

Scorpionii sunt, de asemenea, considerați cel mai sarcastic semn, dar au un simț al umorului întunecat care poate face ca o glumă ușoară să devină agresivă în cel mai scurt timp. Datați să citească oamenii, Scorpionii te pot lăsa în lacrimi doar cu câteva cuvinte bine alesez Într-adevăr, ca semn de apă misterios, iluzitor, condus de Marte înflăcărat și agresiv, acest semn este o combinație mortală a tuturor lucrurilor snarky și abrazive.

Pricepția sumbră față de viață a Scorpionului este cea care îi face să fie ostili și au o natură antipatică. Ei înșiși sunt extrem de secreți. Ceea ce duce la a nu avea încredere în ceilalți și a aștepta mereu ce e mai rău în oameni.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.