Nu e nimic distractiv în a-ți frânge inima.

Dar ce este și mai rău este când nu ai văzut-o venind. Ai fost îndrăgostit și poate ai crezut că ai găsit persoana cu care urma să-ți petreci restul vieții – și apoi s-a terminat. Dacă ai fost vreodată orbit astfel, nu înseamnă neapărat că partenerul tău „pur și simplu nu a fost atât de interesat de tine”. Ar putea fi horoscopul lor de vină.

Berbec

Care sunt cele mai rele semne zodiacale de care te poți atașa
Social media

Berbecul este independent, aventuros și de-a dreptul sălbatic. Primul semn al zodiacului este, de asemenea, mental, cel mai tineresc semn al zodiacului. Berbecilor le place să cunoască oamenii, să-i impresioneze și să-i facă să râdă. Dar în cea mai mare parte, ca un copil curios, vor găsi ceva sau pe cineva nou cu care să se joace foarte curând”, adaugă ea. Pe scurt: se plictisesc usor.

De asemenea, dorința lor sexuală ridicată ca pe un potențial „blestem” pentru cei care se implică cu ei. Va trebui să fii mereu în vârful jocului tău în dormitor dacă te atașezi de un berbec. Deoarece sunt „conduși de planeta înflăcărată Marte. Berbecul te va lăsa în urmă și nu se va întoarce pentru a verifica că ești bine.

Gemeni

Te poți atașa de un Gemeni, dar mai bine fii sigur că nu ești genul gelos. Acești gemeni se nasc socializatori și se bucură de flirt. Nevoia lor de libertate și independență, combinată cu flirtul lor neîncetat, fac să se atașeze de ei să fie periculos.

Gemenii sunt conduși de Mercur, planeta comunicării. Ei petrec o viață întreagă zburdând de la conversație la conversație. Sunt aici într-un moment și uf! Au plecat în următorul. În plus față de darul de gab, acest semn este foarte fermecător, capabil să se adapteze oricărui cadru social și să umple tăceri incomode. Chiar dacă intențiile lor sunt pure, acest lucru poate fi mult pentru un partener. Mai ales dacă nu ești cel căruia i se acordă atenție.

Săgetător

Acest semn super-aventuros preferă să călătorească prin lume decât să se stabilească. Săgetătorii vor evita să fie legați cu orice preț. Sunt căutători de senzații tari, iar adrenalina este sângele vieții lor. Ei găsesc relațiile tradiționale înăbușitoare, alegând entuziasmul în locul stabilității.

Pe lângă stilul lor de viață nomad, Săgetătorii sunt conduși de Jupiter, „planeta bogăției și a norocului” și sunt foarte adesea auto-făcuți. Nu au niciun motiv să se țină de atașament. Posesiunile, proprietățile și chiar banii sunt total lipsite de sens pentru ei. Deoarece dacă le pierd pe toate, se vor trezi mâine dimineață și se vor întoarce. Și asta se aplică și relațiilor. Nu le este frică de a fi singuri și nu au nevoie de o conexiune amoroasă pentru a prospera.