Dacă politețea este GPS-ul pe care îl folosiți pentru a naviga prin viață, veți aprecia acest ghid care vă va ajuta să înțelegeți la ce să vă așteptați de la alții

Te-ai întrebat vreodată de ce cineva este super politicos și fratele lor, ei bine, nu este?

Nu este vorba doar despre modul în care au fost crescuți. Ci și despre momentul în care s-au născut. În timp ce „fiecare suflet este diferit”, conform astrologului Rebecca Farrar, și, de asemenea, trebuie să te uiți la ziua, ora și alte evenimente astrologice din momentul nașterii unei persoane, fiecare semn are unele trăsături generale de personalitate care fac parte din această ecuație.

Desigur, este complicat și modul în care definiți politețea. În timp ce unii o definesc ca arătând bune maniere și respectând sentimentele oamenilor, alții cred că politețea este o formă mai formală de respect.

1.Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Care sunt cele mai politicoase zodii. Unii oameni se nasc cu această fire
Pixabay

„Balanța este semnul drăguț”, spune Farrar, remarcând că oamenii născuți sub al șaptelea semn al zodiacului sunt de obicei suflete prietenoase care doresc ca altora să le placă. „Nu am întâlnit niciodată o Balanță care să se angajeze vreodată într-o conversație cu alții care să-i facă să se simtă inconfortabil.”


Balanțe întruchipează dreptatea, bunătatea și diplomația și tind să le placă conversațiile unu-la-unu. Natura lor altruistă îi ajută să mențină balanța în echilibru. Poate că karma bună este motivul pentru care Balanța este semnul care produce cei mai mulți miliardari.

2.Taur (20 aprilie–20 mai)

S-ar putea să nu vă așteptați să găsiți al doilea semn al zodiacului în fruntea listei politicoase, deoarece Taurii sunt cunoscuți pentru încăpățânarea lor. Dar taurul are o latură mai moale. „Energia Taurului este o energie plăcută oamenilor”, spune Farrar, care notează că cei născuți sub acest semn sunt guvernați de planeta Venus și caută dragoste și conexiune. „Identitatea lor este modelată de a fi plăcut. Când oamenii se simt bine, se simt conectați.” Fecioara și Taurul sunt iubiți grozavi. Află cel mai bun prieten ideal pentru fiecare zodie.

3.Rac (21 iunie – 22 iulie)

Cine și-ar imagina că un rac ar putea fi o încântare atât de politicoasă? Farrar spune că Racii sunt atât intuitivi, cât și sensibili la nevoile celorlalți. „Ei chiar vor să aibă grijă de alți oameni și să se simtă bine. Esența lor este o adevărată îngrijitoare”, explică Farrar, adăugând că Racii sunt gazde și gazde uimitoare. „Ei sunt primii care te întreabă dacă vrei să bei ceva.” În general, ei tind să caute conexiuni emoționale profunde și sunt centrați pe familie, iar a fi politicoși face ca lucrurile să meargă fără probleme în lumea lor. „Sunt cel mai confortabil în preajma ta.”este cel mai bun compliment pe care îl poți face unui Rac.

4.Leu (23 iulie–23 august)

„Mulți dintre Lei tind să fie politicoși”, spune Farrar. De fapt, adaugă ea, fostul președinte Barack Obama este un Leu, iar el întruchipează spiritul leului: manierat și cald. „Ei sunt adesea în centrul atenției și muncesc din greu pentru a fi pe plac”, adaugă ea, observând că cel de-al cincilea semn al zodiacului este adesea înflăcărat și plin de viață.

Deoarece trebuie să fie în centrul atenției, totuși, pot fi puțin dramatice, ceea ce le poate face puțin bruște ocazional. 

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.