Unii oameni sunt mai entuziasmați de această ocazie decât alții.

Pentru că au o personalitate puternică, bună și foarte patriotică. Aici am enumerat primele semne zodiacale care sunt susceptibile de a avea un spirit patriotic.

Taur

Care sunt cele mai patriotice semne zodiacale. Mai bine nu vorbești despre istorie cu ei
social media

Au un sentiment profund de securitate și mândrie pentru cei care și-au dat totul pentru siguranța celorlalți. Taureenii sunt foarte mândri de cultura, moștenirea și istoria țării lor. Când sosește Ziua Independenței, ei se pregătesc să participe și să facă totul pentru a simți că fac parte din ceva mai mare.

Rac

Sunt foarte sentimentali și au valori ridicate pentru cei dragi, iar asta include și țara lor. De fiecare dată când citesc despre luptătorii pentru libertate sau despre oamenii care și-au dat viața pentru a-și elibera țara, ei devin foarte melancolici. Și se gândesc la toată cruzimea prin care au fost nevoiți să treacă strămoșii lor.

Balanța

Ei nu pot tolera când alți oameni spun lucruri negative despre țara lor. Au un puternic sentiment de patriotism. Sunt moderatori în tot felul de situații și vor face tot ce le stă în putere pentru a preveni izbucnirea unei lupte. Radiezi cu mândrie de fiecare dată când apare numele țării tale.

Capricorn

Sunt profund recunoscători pentru tot ce a făcut țara lor pentru ei. Își iubesc țara foarte mult și sunt foarte investiți în a face lucruri pentru a-i face pe toți mândri. Au o personalitate foarte patriotică și aspiră să-i facă și pe alții să se simtă la fel.

Pești

Când citesc despre sacrificiile țării lor, devin foarte emoționați. Sunt plini de mândrie și bucurie imensă de a fi cunoscuți ca cetățeni indieni. Ei participă activ la tot felul de activități legate de Ziua Națională.

Antichitatea greacă și mai ales romană oferă rădăcinile unui patriotism politic. Care concepe loialitatea față de patria ca loialitate față de o concepție politică a republicii. Este asociat cu dragostea pentru lege și libertatea comună, căutarea binelui comun și cu datoria de a se comporta corect față de țara proprie. Această semnificație romană clasică a Patriei reapare în contextul republicilor orașelor italiene din secolul al XV-lea.