Ei au prioritățile stabilite și orice lucru care nu se încadrează pe lista lor este considerat o pierdere de timp și efort pentru ei

Unii oameni acordă atenție detaliilor, iar alții nu — și apoi sunt cei care nu acordă atenție la nimic.

De obicei, ei plutesc prin viață și se gândesc doar la ei înșiși. O persoană neglijentă poate părea că trăiește fără stres, dar adesea lucrurile pe care le dor și greșelile pe care le face provoacă stres pentru cei din jur sau, mai rău, rănesc sentimentele oamenilor. Deși este adevărat, toată lumea se poate comporta neglijent la un moment dat sau altul, cât de des se întâmplă acest lucru poate fi puternic influențat de astrologie. 

3.Capricornul

Care sunt cele mai neglijente zodii. Aceste persoane trăiesc doar în lumea lor
Sursa foto: Pixabay

Încrezători în abilitățile lor, Capricornii cred întotdeauna că drumul lor este singura cale. Ego-ul lor supraumflat îi provoacă adesea probleme. Deoarece nu vor admite niciodată că greșesc sau ar putea exista o soluție mai bună. Le place să urmărească oportunitățile și pot fi destul de egoiști în timp ce o fac.

Capricornii sunt genii strategici care joacă întotdeauna pentru a câștiga. Și, uneori, acest lucru îi poate răni pe alții pe parcurs. În plus, Capricornul va alege întotdeauna cea mai eficientă și practică opțiune. Cu puțină atenție pentru sentimentele celorlalți. În apărarea lor, ei cred cu adevărat că știu cel mai bine.

2.Scorpion

Care sunt cele mai neglijente zodii. Aceste persoane trăiesc doar în lumea lor
Pixabay

Scorpionii luptă pentru putere și control și pot fi foarte egoiști. De multe ori oamenilor nu le place atitudinea lor neglijentă. Dar asta nu îi oprește. Cunoscuți pentru înțepătura lor de Scorpion, au puterea și perseverența de a face față oricărei provocări care le-ar fi venit în cale.

În drumul lor către putere, le place să păstreze secrete. Și, de asemenea, să răspândească bârfe care le vor ajuta cauza. Ei nu vor admite niciodată dacă greșesc și nu vor accepta niciodată feedback negativ.

1.Săgetător

Care sunt cele mai neglijente zodii. Aceste persoane trăiesc doar în lumea lor
Pixabay

Săgetătorul trebuie să fie în centrul scenei și să arate lumii din jurul lor imensa lor inteligență și creativitate. Planeta conducătoare a acestui semn de foc este Jupiter. Care încurajează acest semn să treacă peste bord atunci când vine vorba de a-și exprima emoțiile.

Ei pot fi îngâmfați și aroganți de multe ori, neavând limite atunci când îi lasă pe alții să știe ce simt. Nu este neobișnuit ca acest semn să facă totul despre ele. Cu ego-ul lor puternic, nevoia profundă de a străluci și de a atrage atenția. Le poate fi ușor să facă lucruri neglijente fără a fi conștienți de asta.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.