Nu se pot abține să se simtă inconfortabil la orice grad de suferință

Să ai încredere nu este un lucru rău – cu excepția cazului în care crezi orbește orice îți spune cineva.

Deși este o calitate pozitivă să poți vedea ce e mai bun la alții, anumite persoane nu pot descifra atunci când cineva minte. Și sunt prea repede convinși de orice. Ar putea părea ciudat că în era informațională oamenii pot fi încă atât de creduli. Dar acest lucru ar putea fi predestinat datorită horoscopului lor.

Săgetător

Colaj Substantial

Săgetătorul este un semn care poate să fie asociat cu a fi credul. La urma urmei, ei sunt călătorii lumii ai zodiacului, așa că trebuie să fie super-perceptivi, nu? Nu. După cum se dovedește, au tendința de a fi puțin naivi când vine vorba de ospitalitatea străinilor.

Conduși de Jupiter, planeta abundenței și a oportunităților, ei nu poate să nu vadă potențialul fiecărei persoane pe care o întâlnesc. De exemplu, dacă un ghid turistic le spune că, pentru o taxă suplimentară, vor putea vedea zone speciale, vor primi banii în cel mai scurt timp.

Credințele puternice ale Săgetătorilor sunt la baza naturii lor de exces de încredere. Trebuie să fie foarte exigenți și să elimine faptele din ficțiune. Doar pentru că ghidul spune că taxa se duce la caritate, nu înseamnă că este adevărat.

Berbec

Nimeni nu este mai impulsiv decât Berbecul și asta înseamnă că adesea se vor scufunda în lucruri înainte de a-și face cercetările sau de a obține toate informațiile. Dacă cineva le spune că poate câștiga bani mari făcând ceva, Berbecul se va grăbi pe baza poveștii exagerate de succes a cuiva.

Nu este vorba doar de afaceri. Berbecul are incredibil de multă încredere în ceea ce privește dragostea. Condus de Marte înflăcărat, acest semn nu se teme să meargă după ceea ce își dorește inima. Iar asta include dragostea plină de steaguri roșii. În loc să țină seama de aceste avertismente, ei se vor preface că nu există. Și vor auzi doar ceea ce vor să audă.

CITIȚI ȘIEchinocțiul de toamnă vine cu vești bune pentru trei zodii. Își vor găsi perechea mult iubită

Pești

Pestii sunt considerati cel mai usor semn zodiacal. Această natură lipsită de griji înseamnă, de asemenea, că sunt mari visători, foarte creativi și foarte intuitivi. Ați crede că peștele ultravizionar va fi capabil să detecteze semne timpurii de înșelăciune, dar nu este întotdeauna cazul.

Conduși de visătorul Neptun, sunt idealiști din fire și preferă să vadă ce e mai bun în oameni. Chiar și atunci când există semne de avertizare că ceva nu este în regulă. Când primesc un e-mail (ciudat) de la cineva care se oferă să-și prezinte opera de artă, vor începe imediat să se imagineze ca următorul Picasso. Doar pentru a afla că galeria de artă nu există.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.