Ei își pot imagina viața pe care și-o doresc și felul în care îi va face să se simtă și vor munci atât de mult cât este necesar pentru a realiza acea viziune

Unii oameni abia pot sta nemișcați timp de cinci minute pentru a se concentra asupra unei sarcini, în timp ce alții nu se vor ridica până când treaba este terminată.

Cei din fostul grup ar putea prefera să-și petreacă o zi liberă lenevind pe canapea, dar cei mai ambițioși vor folosi timpul suplimentar pentru a se ridica din urmă la muncă, treburi sau agitația lor secundară. Potrivit astrologilor, cât de harnic este cineva ar putea avea de-a face cu momentul în care s-a născut.

Berbec

Top 3 zodii care vor fi trădate de apropiați în luna octombrie. Se vor confrunta cu situații complet neașteptate
Arhivă presă

Nimic nu-i poate opri pe acești lideri născuți să-și atingă obiectivele. Berbecul este șeful de birou muncitor, pasionat și ușor exigent. Deoarece sunt guvernați de Marte care trage direct, ei știu exact ce vor și cum să meargă după el. Acești berbeci îndrăzneți prosperă pe baza oportunităților. Și vor lua tot ce îi apropie chiar și mai mult de a-și îndeplini visele și ambițiile.

Singura problemă a Berbecului este că aceeași energie incredibil de mare care îi face productivi îi poate determina să aibă o durată scurtă de atenție. Vor munci din greu pentru ceea ce își doresc acum. Dar pe măsură ce lucrurile se încetinesc, se vor plictisi și vor dori altceva.

Fecioara

Fecioara este un semn de Pământ muncitor, bazat pe date și analitic. Și în timp ce acești intelectuali realizează multe, nu au nevoie de recunoaștere ca și alte semne mândre (ahem, Leu). Ei sunt microlucrătorii din culise care țin în frâu întregul ecosistem. Dar nimeni nu știe că ei au făcut-o.

Cu toate acestea, este greu să o faci pe Fecioara să se îndepărteze de munca lor pentru că sunt atât de perfecționiști. Ei adoră să se scufunde adânc în detaliile esențiale ale unei lucrări de cercetare. Sau ale unei probleme complexe. Și sunt cei mai fericiți când caută soluții ieșite din cutie. Dacă ați încercat vreodată să-l convingeți pe persoana iubită din Fecioara să se deconecteze pentru seară, știți cât de dificilă poate fi deconectarea.

Capricorn

Nu e deloc surprinzător faptul că acești amatori dedicați sunt la fel de muncitori pe cât vin. Maeștri ai autodisciplinei, capra de mare cu capul egal infuzează energie strictă și paternă în tot ceea ce fac. Capricornii nu vor rata niciodată un termen limită (de fapt, este mai probabil să trimită munca devreme). Și nu se vor mulțumi cu nimic mai puțin decât perfect. Acest lucru se datorează faptului că sunt conduși de Saturn, planeta responsabilității. Ceea ce îi face obsedați de ordine și angajament.

Dar să știi că, dacă ai un Capricorn în viața ta, s-ar putea să joci a doua lăutără după ambițiile lor de carieră. Ei sunt încrezători în capacitatea lor de a ajunge la statutul de CEO. Sau de a se îmbogăți și sunt confecționați să obțină un succes ridicat în orice domeniu al vieții pe care aleg să-l urmărească. Dacă lucrează spre un obiectiv, nu vă așteptați să vă acorde multă atenție până când nu vor ajunge acolo cu succes.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.