Iată că și bărbații își fac griji atunci când vine vorba de întreținerea relațiilor sexuale

Nu numai femeile se confruntă cu fricile din dormitor. Și bărbații se confruntă cu astfel de lucruri

Se crede în mod obișnuit că bărbații sunt mai activi sexuali în comparație cu partenerul lor de sex feminin. Dar cel mai adesea, ei se confruntă cu mai multe temeri legate de distracția în dormitor, care, la rândul lor, pot cauza stagnare în relația lor sexuală.

Temerile legate de performanța lor sexuală, poziția sexuală, perioada de ejaculare, un orgasm satisfăcător și actele sălbatice în pat ajung adesea să le omoare pasiunea. Cu aceste temeri care le curg prin minte, bărbații nu numai că nu reușesc să-și satisfacă partenera, dar sunt incapabili să se bucure de actul sexual în sine.

De ce se întâmplă asta

Care sunt cele mai mari temeri pe care le au bărbații, atunci când fac amor. Toate femeile trebuie să le cunoască!
Pixabay.com

Dr. Deepak Arora, sexolog din Chandigarh, explică:

„Bărbații relaționează întotdeauna sexul și sexualitatea cu ego-urile lor și nu vor să eșueze niciodată. Aceasta este cea mai mare frică a lor, care se transformă în anxietate de performanță. Această anxietate face ca un bărbat să nu reușească bine în pat și, dacă partenera lor nu are răbdarea să-i suporte, relația este ușor de aruncat.”

Consilierul în relații, Dr. Gitanjali Sharma, adaugă :

„Bărbații trebuie să înțeleagă că atunci când vine vorba de performanță sexuală, ei nu se pot autodepăși. Nevoia de a performa mai bine de fiecare dată trebuie să vină din interior, ridicându-ți conștiința la niveluri mai înalte. Iar atunci când vine satisfacția de sine, nu se pune problema de subperformanță.

Faceți sex pentru a vă bucura și nu pentru a face, sub performanță sau în afara performanței. Este o bucurie, o bucurie pură, așa că renunțați la toate inhibițiile și concentrați-vă asupra actului.

Iată câteva temeri comune care îi fac pe bărbați nervoși de fiecare dată când se pregătesc pentru o noapte de neuitat :

Frica # 1: Lăsând-o nesatisfăcută

Frica # 2: Ejaculare precoce

Frica # 3: A o lăsa însărcinată

Frica #4: “Nu sunt îndeajuns de bun la pat”

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.