Sunt foarte sensibili și plini de compasiune și adesea își asumă poverile celorlalți

Căutați imediat pe Google atunci când prezentați chiar și cele mai mici simptome?

Ești îngrijorat că un simplu nas înfundat este ceva mai sinistru? Ar putea exista un motiv pentru care unii oameni sunt foarte dramatici atunci când vine vorba de sănătatea lor – și ar putea fi horoscopul lor cel care îi trimite să alerge la medic.

Capricorn

Weekend / Care sunt cele mai ipohondre zodii. Aceste persoane trebuie să stea departe de Google
social media

Acest semn luptă în mod constant spre perfecțiune. Care îi poate face să creadă că sunt bolnavi atunci când sunt cu adevărat bine. Dar din cauza atitudinilor lor extrem de muncitoare, Capricornii nu vor ca nimic să le interfereze cu succesul, inclusiv cu boala. Ei preferă să se îndrepte spre locul lor de muncă decât să sară peste o zi de lucru pentru cabinetul medicului.

Capricornii par să își acționeze împreună. Dar în interior sunt uimitor de pesimiști și vor suferi în tăcere, cautând simptomele pe Google în privat și autodiagnosticându-se. Procedând astfel, ei devin mai susceptibili la agravarea simptomelor în timp. Ceea ce ar putea duce în cele din urmă la și mai multe zile de boală.

Scorpion

Scorpionii tind să fie intensi în ceea ce privește orice, inclusiv starea lor de bine, și sunt cunoscuți pentru că sunt destul de secreti. Scorpionii sunt, de asemenea, foarte suspicioși. Și pot crede că simptomele lor sunt cauzate de ceva sinistru.

Dacă Scorpionul din viața ta nu se simte bine, s-ar putea să nu îți spună în mod direct. Ci mai degrabă să facă aluzii la asta și să se plângă de simptome derutante. Totul în încercarea de a pune împreună cine i-ar fi greșit.

Fecioara

Fecioarele sunt toate despre a-și face cercetările. În secunda în care au chiar și o tuse ușoară, ajung la Google. Fecioarele sunt extrem de orientate spre detalii. Și tind să observe fiecare mică schimbare în corpul lor

Chiar dacă un medic le spune că nu este nimic, ei vor continua să investigheze. Și se vor convinge că au contractat o boală rară și fatală. Și dacă persoana iubită este o Fecioară, ea va acționa similar față de tine. Îndemnându-te să mergi la medic indiferent dacă ai o mușcătură de insectă sau o temperatură mică.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.