Sunt prietenul de care ai nevoie la fiecare cina pentru a ușura starea de spirit după o conversație profundă

Inteligența este diferită de umor.

În timp ce a fi în general naiv vă poate aduce tot felul de râsete și ajută la ridicarea spiritului celor din jur, dezvoltarea unui spirit rapid este un adevărat talent care combină inteligența, inventivitatea și inteligența. Din această cauză, este adesea o abilitate pe care o ai sau nu. Dacă v-ați întrebat vreodată dacă astrologia intervine aici, experții spun că s-ar putea.

3.Berbec

Care sunt cele mai inventive zodii. Pot să iasă din orice situație socială
Pixabay

Berbecii sunt faimoși pentru asertivitatea și încrederea lor – două trăsături de personalitate care își scot inteligența din topuri. Umorul lor este mai direct și mai dur, dar încă uimesc prin inteligența lor. Datorită vivacității și clarității minții lor, Berbecul realizează cu ușurință ceea ce își dorește și este optimist cu privire la orice obstacole.

Așteptați-vă să aducă niște comentarii hilare și sarcinate la orice adunare. Dar nu vă faceți griji, comportamentul lor energic va face ca starea de spirit să nu se întunece niciodată prea mult.

2.Săgetător

Acest semn este o viață autentică a partidului. Și ce petrecere ar fi completă fără un participanți spiritual sau doi? Săgetătorii cunosc o mulțime de oameni și au fost în multe locuri, așa că pot face comentarii pline de spirit care implică un cadru de referință larg.

Mai mult, prostia lor este universal apreciată. Umorul lor se va lega de oricine. Nu o fac exclusiv.

1.Gemeni

Acest semn își poate atribui inteligența naturii sale duale. Gemenii sunt amuzanți pentru că sunt doi gemeni. Sunt de două ori mai amuzanți, de două ori mai rapizi în gândire, de două ori mai implicați în conversație și de două ori mai informați în referințe hilare decât următoarea persoană din cameră.

În plus, trăiesc pentru a se distra și vor face aproape orice pentru a râde. Chiar dacă este un comentariu șoptit rapid, menit să gâdile doar o persoană, va merita efortul pentru ea. Invitați un Gemeni la petrecerea dvs. și puteți fi sigur că va fi o noapte de amintit pentru toată lumea.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.