Odată cu luna decembrie, s-a dat startul târgurilor de Crăciun din România. Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar românii de pretutindeni au început încă de acum să își pregătească casele pentru cea mai așteptată perioadă din an.

Târgurile de Crăciun au devenit o tradiție în țara noastră. Ele aduc spiritul Crăciunului și multă bună-voie în sufletele noastre. Organizatorii și vânzătorii au pregătit pentru vizitatori o mulțime de surprize. De la preparate tradiționale, ornamente și vin fiert, ei așteaptă cu mult drag să-i încânte pe cei care le vor trece pragurile târgurilor.

Care sunt cele mai frumoase târguri de Crăciun din România?

În topul celor mai spectaculoare târguri, se găsește fruntaș Târgul de Crăciun de la Sibiu. Acesta a fost cel care a dat startul sărbătorilor de iarnă, deschizându-și festivitățile încă din luna noiembrie. Ce-a de-a 13 ediție aduce multre surprize vizitatorilor săi. Organizatorii au pregătit concerte și proiecții pe clădirile din oraș. An de an, oameni din toate colțurile țării vin și sărbătoresc împreună la Sibiu spiritul Crăciunului.

Acestuia îi urmează Târgul de la Cluj, Târgul de la București, Brașov și Timișoara. Toate așteaptă români și vizitatori de pretutindeni, iar în acest sens s-au pregătit cu tot ce s-a putut mai bun. Colinde, brad împodobit și căsuțe din lemn. Atmosfera Crăciunul începe deja să se simtă!