Casele noastre și modul în care avem grijă de ele sunt de multe ori considerate o reflexie a personalității noastre. Dar ce se întâmplă cu cei care lasă curățenia pe ultimul plan? Cu toate că nu sunt persoane rele, casa lor este mereu un dezastru!

Iată care sunt cele mai dezordonate zodii

BALANȚĂ ( 23 Septembrie-22 Octombrie)

Cu toate că cei născuți în zodia Balanță sunt atrași de lucrurile plăcute estetic, nu au niciodată grija să păstreze ordinea acestora. Simțul lor pentru frumos nu îi determină să stea toată ziua cu mătura și fărașul în mână. De cele mai multe ori ei preferă să se relaxeze și să își ofere mici tratamente și răsfățuri. Singurul moment în care vei fi motivat să faci curățenie este atunci când aștepți musafiri.

PEȘTI ( 19 Februarie-20 Martie)

Peștii caută mereu calea cea mai ușoară, așa că nu e de mirare că nici curățenia nu este punctul lor forte. Vor să fie în permanență confortabili și relaxați, așa că acest lucru se aplică și atunci când vine vorba de abilitățile lor gospodărești. Nu te deranjează dacă lucrurile tale sunt în dezordine, atâta timp cât tu le poți găsi atunci când ai nevoie de ele. Decât să faci curat, mai degrabă citești o carte sau urmărești un episod din serialul tău preferat. Totuși, uneori poți încerca să faci un efort, prietenii au început să evite să-ți mai facă vizite.

SĂGETĂTOR (22 Noiembrie-21 Decembrie)

Săgetătorii știu cu siguranță ce e important pentru ei în viață. Valori precum independența, simțul umorului sau liniștea sufletească sunt în topul acestei liste. Pe când ordinea și disciplina se află undeva spre finele ei. Nativii acestei zodii sunt atât de ocupați de obicei cu planificarea următoarei lor aventuri, încât nu au timp să șteargă praful sau să-și strângă hainele de pe jos. Cum de cele mai multe ori sunt aproape toată ziua plecați, casa lor e locul unde dorm și își încarcă puțin bateriile înainte să pornească din nou la drum.