Acest semn inovator îmbrățișează estetici diferite și se bucură de a face artă

Cu toții am auzit despre diferențele dintre gânditorii din creierul stâng și cei din creierul drept, primii primind credit pentru a fi analitici și logici, iar cei din urmă cunoscuți ca imaginativi și artistici.

Dar poate că aceste caracteristici au mai mult de-a face cu astrologia decât cu biologia. Cei care pictează artă frumoasă, scriu muzică captivantă, coase îmbrăcăminte elegantă sau proiectează interioare impecabile ar putea avea semnele lor horoscop de mulțumit.

Gemeni

Care sunt cele mai creative zodii. Cu siguranță acești oameni sunt meniți să fie artiști
social media

Gemenii curioși sunt cei care gândesc rapid, ceea ce îi ajută să vină cu idei creative și să-și ia cu ușurință noi hobby-uri. Conduși de Mercur, planeta comunicării, ei sunt cunoscuți și sub numele de fluturi sociali. Aceste două trăsături reunite înseamnă că un Gemeni este probabil să facă bijuterii pentru prietenii lor sau să se ofere să picteze casa fratelui lor.

Gemenii lucrează la ideea de a deveni cei mai buni dintre toți și de a face ceva extraordinar. Ei caută mereu următoarea lor inspirație. Și, dacă ai un Gemeni în viața ta, probabil vei culege beneficiile ultimei lor activități creative.

Vărsător

Vărsătorii sunt în propria lor lume mică și de multe ori este una ingenioasă. Le place să iasă în evidență. Libertatea lor interioară față de toate stereotipurile și regulile impuse îi înzestrează pe Vărsător cu o gândire din afara cutiei. Și cu capacitatea de a crea ceva cu adevărat cool.

Dar pentru că nu sunt împovărați de ceea ce gândesc oamenii, ideile lor pot fi atât de avangardiste încât alții să nu le înțeleagă pe deplin. Sistemul lor de credințe, idei și viziuni asupra vieții este atât de viu. Încât ar putea șoca cei mai importanți indivizi din jurul lor.

Pești

Peștii sunt adesea artiști, deoarece îmbrățișează toate aspectele designului. Ei iubesc frumusețea și arta până la capăt. Acest semn imaginativ este întotdeauna concentrat pe a face ceva. Fie că este vorba de coacerea unei rețete noi interesante sau de pictarea unui peisaj frumos pentru casa lor perfect decorată.

Acest semn de apă este, de asemenea, ghidat de idei înalte. De multe ori aceste planuri mari le pot duce la crearea unor meșteșuguri neașteptate. Ei vin cu soluții non-standard sau creează opere de artă neobișnuite.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.