Încep jocurile individuale la „Survivor România” și doar 8 concurenți sunt cei care se vor întrece pe traseele din Republica Dominicană. După eliminarea lui TJ Miles, Daniel Pavel a precizat că finala va avea loc pe 31 mai. De acum, fiecare concurent este pe cont propriu. 

Clasamentul „Survivor România”, dominat de foștii Războinici

Gazda emisiunii a făcut anunțul mult așteptat de toți concurenții. Încep jocurile individuale, iar competiția devine și mai dură de acum. Cum nu mai pot conta pe ajutorul colegilor, concurenții trebuie să se bazeze pe forțele proprii.

„Sunteți 8 supraviețuitori și purtați între voi pe cel care va ridica deasupra capului marele trofeu Survivor România și va intra în posesia marelui premiu de 100.000 de euro!

Finala va avea loc pe 31 mai! Ca să ajungeți în finala de pe 31 mai, ca să ridicați marele trofeu, voi cei 8 rămași în acest moment în competiție intrați în etapa confruntărilor individuale!”, a precizat Daniel Pavel după eliminarea lui TJ Miles.

Clasamentul aduce câteva surprize. În top, nu se află concurenții care provin din lumea sportului, ei aducând cele mai puține puncte pe parcursul competiției. Elena Chiriac, luptătoarea de taekwondo se află în coada clasamentului eficienței, conform fanatik.ro. Nici Marian Drăgulescu nu stă mai bine la acest capitol. Fostul gimnast se află pe al șaptelea loc.

Care sunt cei mai buni concurenți de la „Survivor România”. Ce tabără se află în fruntea clasamentului
Captură Tv

Situația nu este diferită cu mult și pentru Alex Nedelcu, fostul fotbalist ocupând și el un loc spre coada clasamentului. Din foștii Războinici, el este cel care a adus cel mai puține puncte.

Surpriza este performanța Ștefaniei Stancu, tânăra ocupând primul loc în clasamentul eficienței. Deși nu are în spate o carieră sportivă, Ștefania Stancu a adus cele mai multe puncte. Pe locul al doilea se află Ionuț Popa, tânărul pe care mulți au pariat că va ieși câștigător. Următorul loc este ocupat de Alex Delea, fostul Războinic. Oana Ciocan este cea care a ocupat al patrulea loc, tânăra care a intrat ultima în competiție, iar pe următorul loc se situează Blaze.