Ernest a mărturisit care este cel mai mare viciu al său.

Ernest Francisc Takacs , vedeta Kanal D, a mărturisit în cadrul unui interviu pe care l-a acordat de curând, care este viciul său cel mai mare. 

Se pare că Ernest, prezentatorul emisiunii „Ochii din umbră” de pe Kanal D este un fumător împătimit, având în vedere că nu-și dorește să renunțe sub nici o formă la acest obicei nesănătos.

Fumatul, cel mai mare viciu al lui Ernest

Sursa: Social media

„Pai se numește viciu tocmai pentru că nu vrei să renunți la el. Nu pentru că nu poți. Poți, dar nu vrei. Fumatul.” a declarat Ernest pentru spectacola.ro

Cu toate că este pe micul ecran de multă vreme, visul din copilărie legat de carieră era cu totul altul pentru Ernest. Acesta își dorea foarte mult să devină scafandru, dat fiind faptul că era impresionat de documentarele ce rulau la televizor. Mai apoi, a apărut și pasiunea pentru explorare și arheologie, fiind atras de aceste lucruri datorită Indianei Jones.

„Cel mai mare vis al meu era să devin scafandru. Eram fascinat de documentarele cu Jaques Cousteau la Teleenciclopedia. După care am intrat în etapa explorator/arheolog datorită lui Indiana Jones.” a declarat prezentatorul de televiziune pentru sursa citată

Cât despre cariera sa în televiziune, Ernest spune că meseria l-a ales pe el și nu invers. Tot ceea ce a făcut a fost să „îmbrățișeze” fiecare lucru pe care i l-a oferi viața. Dacă ar fi să ne luăm după studiile acestuia, la bază, vedeta Kanal D este inginer automatist. Cu toate acestea, mărturisește faptul că i-ar fi plăcut și să fie psiholog.

„Păi nu eu am ales drumul, el m-a ales pe mine. Eu doar m-am lăsat purtat de val. Ca formare sunt inginer automatist și pot spune că mi-ar fi plăcut să devin psiholog.” a declarat Ernest Takacs pentru sursa citată anterior

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.