Maria Constantin se va căsători anul viitor.

Maria Constantin trăiește una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale. Cântăreața de muzică populară și-a găsit fericirea alături de un alt bărbat. Numele său este Robert Stoica și este cu trei ani mai mic decât ea. Mai mult, cei doi se gândesc serios să facă chiar pasul cel mare. Când va avea loc marele eveniment și care este superstiția de care Maria Constantin va ține cont?

Maria Constantin se află pe lista celor mai îndrăgite interprete de muzică populară de la noi din țară. De curând, ea a mărturisit că pregătește unul dintre cele mai importante evenimente din viața sa.

Interpreta de muzică populară a mărturisit că va face pasul cel mare cu iubirea vieții sale, Robert Stoica. Fiind un eveniment foarte important, Maria Constantin se gândește încă de pe acum la toate detaliile.

social media

De ce suprestiție va ține cont artista atunci când se va căsători

Maria Constantin se simte mai fericită ca niciodată atunci când se află prin preajma iubitului ei, Robert Stoica. Recent, artista a mărturisit că va ține cont de o superstiție atunci când se va căsători. Cu toate că abia anul viitor va fi nunta, cântăreața se gândește încă de pe acum la toate detaliile.

„Nu, nu o să cânt. O să am atât de mulți colegi de breaslă, încât nu o să mai fie nevoie să cânt eu. Am cântat la cele două nunți și nu prea mi-a mers bine, deși nu sunt superstițioasă, dar nu mai vreau să încerc varianta aceasta. A treia oară este cu noroc! 

„Nu sunt superstițioasă. Din tradiții nu cred că o să respect ceva pentru că nu vreau nici partea cu furatul miresei, nu am făcut-o nici până acum. Dar, să știi că am, ca să spun așa, gura spurcată. Dacă spun ceva, chiar dacă nu este așa, se prinde într-un mare fel. Când spun ceva, chiar așa se întâmplă.”, a spus artista pentru ego.ro

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.