Elena Merișoreanu a trecut prin momente grele, după ce s-a infectat cu COVID-19!

În urmă cu două luni, Elena Merișoreanu s-a infectat cu COVID-19, însă abia acum a detaliat care este starea ei de sănătate. Solista de muzică populară a mărturisit ce s-a întâmplat cu ea, după ce a ajuns la spital. 

”Dacă nu m-aș fi dus la timp la spital, și așa m-am dus foarte târziu, astăzi nu mai vorbeam, nu mai eram”, a mărturisit Elena Merișoreanu.

Care este starea de sănătate a Elenei Merișoreanu, după ce s-a infectat cu COVID-19!

Elena Merișoreanu s-a infectat cu coronavirus, în luna octombrie a acestui an. Artista de muzică populară a fost internată mai multe zile la Institutul ”Matei Balș” din București. Artista se vaccinase împotriva coronavirusului cu ambele doze de ser anti-COVID. Din fericire, solista nu a făcut o formă gravă a bolii și și-a revenit.

Anul acesta, Elena Merișoreanu s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Solista a suferit și o intervenție chirurgicală la fiere, de unde i s-au scos 60 de pietre.

”Eu am ieșit foarte bine din spital, mulțumesc bunului Dumnezeu și medicilor de la Matei Balș, care m-au îngrijit extraordinar, nu numai pe mine, ci pe toată lumea. Îi prețuiesc pe medici pentru că fac eforturi ieșite din comun ca să salveze vieți. Dacă nu m-aș fi dus la timp la spital, și așa m-am dus foarte târziu, astăzi nu mai vorbeam, nu mai eram… Am făcut pneumonie cu 8% puțin, dacă mai stăteam…și am ieșit de la spital cu 0%, saturația 99…

Acum, ce-i drept, cam obosesc, dar trebuie să fim atenți că asta e o boală după care nu cred eu că nu rămânem cu ceva. Pentru cei tineri e mai ușor, dar eu la vârsta mea trebuie să am foarte mare grijă, sunt foarte selectivă și la televiziuni, la spectacole nu mai vorbesc. Am avut Revelioane, am refuzat, a trebuit să plec în Australia, am contramandat tot, trebuia să merg, că am un fin acolo care face 3 ani și tot îmi trimit bilete să mă duc să îi tai moțul, dar nu m-am dus de frică, până acum au fost și ei într-o carantină totală, dar acum le-a dat drumul”, a declarat Elena Merișoreanu, pentru Click!

Elena Merișoreanu s-a operat de urgență la picior

În urmă cu mai bine de un an, solista s-a operat la picior din cauza artrozei. Din păcate, cântăreața de muzică populară necesită o operație și la cel de-al doilea picior.

„Cu piciorul operat simt că zbor cu el, dar celălalt trebuie să-l operez. O să mă operez, văd că operația nu este grea. Recuperarea este mai grea, dar trece. Am programat-o, dar mai durează puțin, pentru că am fost operată de fiere și, dacă am avut anestezie generală, trebuie să treacă, totuși, câteva săptămâni bune”, a declarat artista pentru Cancan.

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.