Cătălin Moroșanu și-a deschis sufletul în fața Roxanei Nemeș, fosta lui colegă de la Survivor.

Cătălin Moroșanu este unul dintre cei mai apreciați bărbați din lumea mondenă. Dacă în trecut avea o grămadă de fani, după participarea sa la Survivor România, comunitatea lui s-a mărit. Mai mult de atât, imediat după ce s-a întors din Republica Dominicană, sportivul a înființat Academia care îi poartă numele și care se află la Romexpo.

Fostul concurent de la Survivor, mărturisiri sincere

În cadrul competiției care, la vremea aceea, se difuza pe Kanal D, el a reușit să se împrietenească foarte bine cu o parte dintre colegii lui din echipa Faimoșilor. Acesta a păstrat legătura cu ei și după eliminarea din curs, care a avut din cauza unei accidentări grave pe care a suferit-o în timpul unei probe.

Fosta concurentă de la Survivor România, Roxana Nemeș, și-a invitat colegul de echipă în cadrul podcast-ului pe care îl găzduiește. Cei doi au purtat o dicuție extrem de interesantă, iar la un moment dat, vedeta l-a întrebat care este cel mai mare regret al său. Ei bine, se pare că regretă enorm faptul că nu a putut să îi fie mai mult timp alături fiicei sale, să o vadă cum crește.

„Singurul meu regret e că nu am stat mai mult lângă fata mea, să văd cum crește, să mă bucur de momentele importante din viața ei”, a spus Cătălin Moroșanu în podcast-ul Roxanei Nemeș.

Care este singurul regret al lui Cătălin Moroșanu! Are legătură cu fiica sa

„Când îmi iau fata în braţe trăiesc cel mai frumos moment din viaţa mea. Înainte să o am pe fiica mea, la vreo 22 de ani, ziceam că am timp şi de copii, că oricine poate face, că eu trebuie să am glorie, să fiu în top. Acum văd cât de important este copilul. Am avut şi glorie, sunt şi în top, dar am şi un copil. Când ai un copil, ţi se schimbă total viaţa. Acum ne mai dorim, un frăţior sau o surioară pentru fetiţa mea, nu are importanţă ce e, doar să fie sănătos”, a mai zis el.

Distribuie