Adelina marchează o nouă aroganță. Vedeta nu se uită la bani atunci când vine vorba de plăcerile sale. Recent, vedeta și-a achiziționat un parfum care susține că este preferatul ei. În urmă cu ceva timp, diva a fost declarată cea mai bună influenceriță din România, iar câștigurile sale sunt colosale.

Adelina își ține în permanență fanii la curent cu toate activitățile sale. Aceasta nu uită să împărtășească cu urmăritorii săi tot ceea ce ține de stilul ei de viață.

Adelina și-a achiziționat un parfum în valoare de 145 de euro

Recent, influencerița a creat pe contul său oficial de instagram o sesiune de întrebări în care subiectul abordat a fost îngrijirea pielii. Diva a fost întrebată de către o internaută care este parfumul ei preferat în sezonul cald. Răspunsul acesteia a fost foarte precis.

Adelina a postat  fotografie cu parfumul ei preferat și a spus că îl folosește în toate sezoanele, fiind unul dintre preferatele ei. Costul parfumului este de 145 de euro, doar 50 de ml și nu credem că înseamnă foarte mult pentru faimoasa vedetă, întrucât Adelina nu se uită la bani atunci când vine vorba despre plăcerile și confortul ei.

„Parfumul acesta cu nume ciudat. Toate sezoanele. Mai câteva favorite, dar pe acesta îl folosesc destul de des” , a răspuns diva unei fane pe instagram.

Care este și cât costă parfumul preferat al Adelinei Pestrițu! Vedeta nu se uită niciodată la preț
instagram

Adelina Pestrițu este unul dintre cei mai bine plătiți influenceri din România

În anul 2020, Adelina a mărturisit că obține sume foarte bune din social media. Aceasta este extrem de urmărită și în prezent, iar postările sale nu sunt omise de niciun urmăritor al vedetei. Adelina mai declara la acel moment, că deși câțigă extrem de bine de pe urma conturilor sale de socializare, aceasta face eforturi mari pentru a avea o imagine de nereproșat în fața fanilor.

„90% din timpul meu îl petrec cu telefonul în mână, fie că postez pozele pentru care am tras sute de cadre înainte, până am ales-o pe cea favortiă, fie că scriu un articol pe blog, filmez un vlog, pozez pentru diverse campanii pe care le am în desfășurare sau stabilesc întâlniri cu posibili colaboratori” , a declarat diva la acel moment.