Care este relația lui Enrique Inglesias cu tatăl său?

Enrique Inglesias s-a deschis recent în fața fanilor despre relație pe care o are cu tatăl său, Julio Inglesias.

Mulți sunt de părere că Enrique este atât de celebru datorită tatălui său, însă există multe detalii pe care cântărețul le-a păstrat secrete de-a lungul anilor. Din câte se pare, relația tată-fiu dintre ei nu a fost mereu bună, iar cei doi nu și-au vorbit pentru o perioadă lungă de timp.

Artistul în vârstă de 44 de ani nu a negat niciodată că reputația tatălui său nu i-a oferit anumite avantaje în viață, însă el se consideră un bărbat ambițios și perseverent, care a ajuns unde este datorită propriilor eforturi. Mereu și-a considerat cariera ca un vis devenit realitate, muzica fiind încă de când era doar un copil pasiunea lui cea mai mare.

Vorbind despre cariera sa muzicală, Enrique a declarat că legătura sa cu publicul este cea mai importantă. El este de părere că și-a croit singur drumul în viață, chiar dacă la început a primit ajutor din partea tatălui său.

Cântărețul a reușit să treacă peste neînțelegerile din trecut pe care le-a avut cu părintele său. Mai mult, acum cei doi au o legătură strânsă și își poartă reciproc un deosebit respect. Enrique spune că, în prezent, el a reușit să își înțeleagă tatăl și nu îl critică pentru alegerile pe care le-a făcut în trecut.

Enrique nu a dezvăluit care a fost motivul neînțelegerilor pe care le-a avut cu Julio Inglesias, însă este de înțeles că unele detalii din viața privată sunt prea personale pentru a fi dezvăluite publicului.

Lasă un răspuns

Cele mai faimoase picturi din lume

Orfelinatul unde copiii erau răpiți de la părinți și apoi vânduți