În ultima vreme, multe dintre vedetele din România au început să își împărtășească viața cu mediul online, prin intermediul platformei Youtube.

Andreea Raicu este una dintre ele, iar videoclipurile pe care alege să le posteze ofera fanilor o imagine despre viața ei de zi cu zi.

Cum își începe vedeta diminețile?

Andreea își începe ziua la ora 6:30, iar primul lucru pe care vedeta îl face este să mediteze: „Este incredibil ce pot face 10 minute de meditație. Nu există zi în care să nu meditez cel puțin 10 minute, fie că o fac dimineața, la prânz sau seara înainte să mă culc. Am nevoie de aceste 10 minute pentru că fac magie. În general meditez dacă sunt foarte obosită, când am nevoie să mă reechilibrez.”

Pe oglinda din baie a vedetei sunt scrise citate motivaționale, care să o facă să capete încredere în sine și să o ajute să își înceapă ziua în cea mai bună stare posibilă. Printre acestea, se remarcă afirmații precum: I am enough sau Keep going.

Nu mai este un secret pentru nimeni că Andreea este o împătimită a sportului și a unei alimentații sănătoase, însă în ultima vreme se pare că vedeta se concentrează foarte mult și pe interiorul ei.

Andreea are apoi grijă de pielea ei, urmându-și rutina cu sfințenie. Deși are 42 de ani, prezentatoarea TV se pare că a găsit combinația pentru a se păstra tânără, doarece tenul ei arata mai bine ca niciodată. Pe blogul ei personal sau pe canalul ei de Youtube aceasta oferă detalii despre produsele pe care le folosește și recomandările ei pentru un ten perfect.

Dacă doriți să o urmăriți mai îndeaproape pe vedetă sau să îi aflați secretele de frumusețe, acum aveți ocazia.