Delia Matache nu mai are nevoie de descriere. Se cunosc extrem de multe detalii despre ea, însă sunt anumite lucruri pe care foarte puțini le știu despre cântăreață. Se pare că blondina are câteva laturi pe care rar și le arată în spațiul public. Voi vă aduceți aminte, de exemplu, de câte ori a vorbit Delia despre femei și ceea ce îi place la ele?

Ei bine, noi nu. De aceea, se pare că blondina a stârnit câteva comentarii în mediul online. Și nu răutăcioase, ba din contră. Asta pentru că atunci când a mărturisit ce îi place cel mai mult la o femeie, Delia a dat un răspuns simplu, ba chiar banal. În timp ce alte vedete ar fi zis „fundul”, „sânii” , „unghiile” sau orice altceva, Delia a ales… părul!

Delia Matache este atrasă de părul unei femei

Este una dintre cele mai plăcute prezențe feminine din showbiz. Mereu cochetă, aranjată, Delia face furori cu outfiturile sale. Niciodată nu abordează același stil vestimentar. Este mereu inventivă și îi place să adopte noi stiluri pentru look-ul ei. Drept pentru care, se presupune că jurata „iUmor” își permite să își dea cu părerea despre o altă femeie. Astfel, întrebată care este primul lucru la care se uită atunci când vede o femeie, Delia a răspuns:

„Părul, să fie păr! Părul îl vâd prima oară, dar cred că e valabil și pentru bărbați. Părul și atitudinea pe care o pune în corpul ei. Să fie atitudine în păr!”, a mărturisit Delia în cadrul unui interviu.

@starlovve♬ sunet original – Angel

Delia Matache, mesaj dur pentru cei care-i critică stilul vestimentar

Toată lumea știe că jurata „iUmor” are unul dintre cele mai nonconformiste stiluri vestimentare. Nu o dată, ci de nenumărate ori a apărut pe scenă îmbrăcată extrem sexy, iar oamenii au avut de comentat. Ei bine, după un întreg val de critici, vedeta s-a hotărât să le închidă gura răutăcioșilor.

„Ia ziceți, mă?! E rușinică? Mare, mică? A, vă intră mai bine că e de afară. Ipocriților! Orice femeie e liberă să arate și să se exprime fix cum vrea ea. Lăsați traumele că nu mai țin de prezent.”, a transmis Delia pe Instagram, în urmă cu puțin timp.