Ieri, 20 mai, a avut loc cea de-a doua semifinală a emisiunii „Românii au talent”. 12 concurenți au dat tot ce au avut mai bun pe scenă, dar numai câțiva au fost cei mai norocoși. Printre cei care s-au remarcat se numără și Mihail Kovali, tânărul de 26 de ani din Republica Moldova. Acesta a venit cu număr de magie care i-a uimit pe jurați. Mai exact, l-a ridicat în aer pe Smiley, iar artistului nu i-a venit să creadă. 

Mihail Kovali a învățat de la bunica sa tainele magiei

Tânărul stabilit peste Prut a reușit să se facă remarcat la audiții, atunci când i-a implicat pe jurați în numărul său de magie. Mihail Kovali a mai participat la „Românii au talent” și în anul 2018, dar atunci nu a trecut în semifinale. Chiar dacă drumul său în emisiunea de talent s-a oprit, tânărul este decis să își continue în acest domeniu.

Mihail Kovali a moștenit de la bunica sa pasiunea pentru iluzionism. Chiar dacă aceasta practica doar trucuri simple, de care aflase de la rudele sale, bunica sa l-a încurajat să își urmeze visul. De 13 ani, tânărul s-a specializat în magie și chiar a studiat singur pentru a-și dezvolta aptitudinile.

Care este povestea de viață a lui Mihail Kovali de la „Românii au talent”. Tânărul a impresionat juriul în cea de-a doua semifinală
Captură Tv

Numărul de magie din ediția de aseară a fost cu totul special. Tânărul l-a ridicat preț de câteva secunde în aer pe Smiley, iar juriul a fost impresionat de momentul său.

„Pavele, zbor, mă? Tată, m-ai văzut? Zi, mă, am zburat? Să-mi trimiteți filmarea”, s-a amuzat Smiley în timp ce era în aer.

„Doamne, zici că a fost curcan la cuptor!”, a glumit Pavel Bartoș.

Andi Moisescu și Mihai Bobonete și-ar fi dorit ca tânărul să ajungă în finala care va avea loc vineri, 27 mai. Chiar și așa, Mihail Kovali nu s-a numărat printre norocoși.

„Eu suspectez că te-ai înțeles cu Andi și cu Bobo. Mă, eu sunt sincer, da? Trebuie să văd. Eu cred că te-ai vorbit cu Bobo și cu Andi. Trebuie să ajungi în finală, să vă ce faci acolo, frate!”, a fost reacția lui Andi Moisescu.

„Mi-a plăcut foarte mult. M-a impresionat prestația lui. Bravo!”, a spus Mihai Bobonete.