Mihai Morar deține peste 200 de perechi de adidași.

Mihai Morar este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori. Acesta moderează și un podcast, unde aduce o mulțime de invitați specialiști în diverse domenii. Deși a ajuns să aibă o viață cum alții doar visează, el are o mare obsesie și a adunat un număr destul de mare. 

Mihai Morar se poate considera o persoană împlinită. Are o familie frumoasă care îl susține, dar și o carieră la radio care îl împlinește. Deși are un nivel de trai ridicat, a rămas cu o frică privind lipsa, momente din copilărie de pe vremea comunismului, are o obsesie uriașă pentru un anumit articol vestimentar.

În propriul său podcast a mărturisit că are o colecție uriașă de sneakersi. Sunt peste 200 de pereche, iar, toți sunt puși într-o cameră specială din casă. Cu toate că are atât de multe, poartă doar câteva perechi care le acordă mai multă atenție.

CITEȘTE ȘI: Care a fost cel mai greu interviu din cariera lui Mihai Morar. „După, m-am dus și m-am culcat”

„Ăsta e motivul pentru care eu am peste 200 de perechi de sneakersi Pentru că înainte nu se găseau. Și dacă se găseau, degeaba se găseau că oricum nu aveam bani să iau. Nu dau o pereche din toți. E o cameră specială în care îmi țin trofeele. Îți dai seama ca port doar 5% din perechile de adidași.”, a mărturisit Mihai Morar.

Social media

Ce spune Mihai Morar despre sistemul de învățământ românesc

Mihai Morar este revoltat pe sistemul de învățământ românesc. Acesta are trei fiice, iar gemenele Cezara și Mara sunt în clasa a VIII-a și au apărut schimbări la Evaluarea Națională. Indiferent cât de mult de promovează tehnologia, dar și schimbările care apar, școala a rămas la fel și nimic nu s-a schimbat de ani de zile.

„Cu școala e groasă rău de tot. Fetele mari sunt în clasa a 8-a și au Evaluarea Națională și iar au schimbat ăștia, nu mai contează mediile din timpul gimnaziului, o nebunie totală. 

Retrăiesc cu ele emoțiile pe care le-am avut eu, când eram de vârsta lor, și îmi dau seama că, deși s-au schimbat atâtea, deși suntem la un eveniment care celebrează New Media, băi, școala a rămas la fel de veche.

Adică unele lucruri în țara aceasta nu se schimbă, cu toată tehnologia, cu tot fashion-ul, cu tot progresul, școala românească e fix la fel”, a spus Mihai Morar pentru Ego.ro. 

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.