Care este numele real al Margheritei de la Clejani? Eeei bine, puțini sunt cei care știu ce scrie, de fapt, în buletinuk vedetei. În ultima vreme, fata soților de la Clejani a ajuns din nou în atenția presei. Motivul pentru care vedeta a ajuns din atenția presei este provocarea unui accident. În urma testării de către polițiști, s-a dovedit că ea consumase și substanțe interzise. Din câte se pare, polițiștii au dus-o pe Margherita de la Clejani la IML pentru analize. Mai mult de atât, odată ajunsă acolo au descoperit faptul că vedeta avea în corp heroină. Și de aici a pornit întreg scandalul.

Reclamă

Care este numele real al vedetei?

Vedeta are mii de fani peste tot în țară, dar foarte puțini dintre ei știu ce scrie în buletinul frumoasei artiste. Toată lumea o știe drept Margherita de la Clejani, dar puțini îi știu adevăratul nume. Nu vă mai ținem pe jar. Numele ei adevărat este Margareta Myriam Manole. Așa e că nu știați?

Reclamă

După ce a atras și mai mult atenția asupra ei, vedeta nu s-a oprit doar acolo. Recent, Margherita a sărit la bătaie, fără să țină cont de nimeni și nimic. Ea a tot postat mesaje pe rețelele sociale pentru jurnaliști, dar nu s-a limitat doar la mediul online; iar când s-a întâlnit cu ei pe stradă…a avrut să-i bată. Se pare că persoanele respective voiau o serie de explicații din partea ei, dar nu s-au ales cu ele.

„Pleacă de aici că vă dau cu ceva în cap! Vă dau și un capac. Vă și scuip. Sunt violentă că vreau și că pot. Du-te-n [email protected]#$ mea și cu toată familia. [email protected]#$!”, a spus Margherita nervoasă”, le-a spus ea.

„Astăzi vreau să îmi mulțumesc mie pentru că sunt o femeie care are un CURAJ cât șapte bărbați la un loc, numărul paparazzilor! Tom&Jerry. De astăzi intru în priză! Vreau să mă joc, dă-te, fă-mi loc!”, a scris Margherita pe contul ei de Instagram.