Ruxi este una dintre cele mai apreciate prezențe pe rețelele de socializare la momentul actual. Aceasta a  devenit cunoscută în mediul online în perioada în care făcea parte din proiectul LikeOne, alături de Creața. În prezent, Ruxi este concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Vedeta este urmărită  de peste 530 de mii de persoane pe Instagram. Concurenta „Bravo, ai stil! Celebrities”  postează fotografii din vacanțe, dar și diferite imagini și filmulețe amuzante. De asemenea, Ruxi Opulenta este cunoscută pentru faptul că a are un simț al umorului foarte dezvoltat.

Care este numele real al vedetei?

Instagram

Ruxi Opulenta sau Roxana Erdei, pe numele ei real, este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. Ruxi Opulenta este, de fapt, un personaj pe care bruneta a reușit să îl construiască de-a lungul timpului. Este este un vlogger de succes, influencer și creator de conținut, desfășurându-și activitatea în mediul online.

Ce pasiuni are Ruxi Opulenta?

Ruxi Opulenta este pasionată de modă. Vedeta postează deseori fotografii pe rețelele de socializare prin care își încântă fanii cu aparițiile sale impecabile. Aceasta are o siluetă de invidiat ce îi permită să poarte orice ținută își dorește.

O altă pasiune a vedetei este scrisul. Roxana Erdei a hotărât să scrie o carte în care vorbește despre relațiile sale. Astfel că, bruneta a lansat prima ei carte: „Intoxicată”.  Vedeta a ținut să își spună povestea pentru a-i inspira pe cei din jur și pentru a-i determina să scape de relațiile toxice din viața lor.

„Auzind povestea altei femei, o poți conștientiza pe a ta. Poți căpăta curajul pe care nu credeai că-l ai ca să iubești altfel. Am scris această carte pentru tine. Mi-au trebuit 34 de ani ca să scap de relații toxice. Tu poți scăpa în 2 ore, citindu-mi povestea. Chiar cred că, citind această carte, vei înțelege multe despre tine.”, este descrierea cărții pe care a lansat-o Ruxi Opulenta.